Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Всі новини

Всі новини

Новини лікарні    31 Жовтень, 2019

29 жовтня 2019 року в холі консультативно-діагностичної поліклініки обласної клінічної лікарні імені О.Ф.Гербачевського відбулася акція до Всесвітнього дня боротьби з інсультом за підтримки Житомирського обласного центру громадського здоров’я. У межах заходу всі охочі – і пацієнти, і медпрацівники – мали змогу виміряти свій тиск та отримати міні-консультацію від спеціаліста щодо визначених показників.
детальніше... →

 
Новини лікарні    30 Жовтень, 2019

В обласній клінічній лікарні дотримуються стандартів чистоти, безпеки та гігієни 29 жовтня 2019 року колективу відділення інвазивних методів діагностики та лікування обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського вручили сертифікат «Чиста лікарня безпечна для пацієнта», що свідчить про забезпечення високого рівня гігієни на робочих місцях, налагоджену систему прибирання, знезараження інструментів, поводження з деззасобами, медичними відходами тощо. Це вже одинадцяте відділення цього лікувального закладу, яке отримало таку відзнаку.
детальніше... →

 
Новини лікарні    16 Жовтень, 2019

«Бути лідером – Україна»
детальніше... →

 
Новини лікарні    15 Жовтень, 2019

Житомирська обласна лікарня 125 років: політ нормальний!
детальніше... →

 
Новини лікарні    10 Жовтень, 2019

Володимир Ширма обговорив питання завершення реформи децентралізації   Володимир Ширма обговорив питання завершення реформи децентралізації
детальніше... →

 
Новини лікарні    16 Вересень, 2019

В обласній лікарні відкрито нові реанімаційні відділення В Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського 16 вересня урочисто  відкрили відкриття відділення анестезіології та інтенсивної терапії №2 та відділення інтенсивної терапії для післяопераційних хворих №2.
детальніше... →

 
Новини лікарні    9 Вересень, 2019

Головний лікар прийняв участь в зустрічі Зоряни Скалецької з керівниками департаментів та управлінь охорони здоров'я усієї України Представники структурних підрозділів обласних держадміністрацій з усіх областей України обговорили нагальні завдання галузі охорони здоров‘я.
детальніше... →

 
Новини лікарні    6 Серпень, 2019

Завершуємо встановлювати реанімаційні панелі в оновлених відділеннях   Богдан Леськів: Завершуємо встановлювати реанімаційні панелі в оновлених відділеннях
детальніше... →

 
Новини лікарні    2 Серпень, 2019

Благодійна допомога Благодійний фонд "Хлібний дім" надав для КУ "Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського" гуманітарну та благодійну допомогу    
детальніше... →

 
Новини лікарні    24 Червень, 2019

В обласній клінічній лікарні ім.О.Ф. Гербачевського встановлено цифровий апарат для раннього діагностування меланоми За сприяння заступника голови обласної ради Максима Вілівчука та депутата обласної ради Віктора Янчука в консультативно-діагностичну поліклініку КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» було придбано цифровий дерматоскоп та відремонтовано кабінети для прийому маломобільних груп населення.
детальніше... →

 
Новини лікарні    19 Червень, 2019

"День донора крові"на базі "КУ Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського" Кожну секунду в усьому світі у людей будь-якого віку і походження виникає потреба в переливанні крові за різними життєвими показаннями. Хоча потреба в крові є загальною, доступ до неї тих, хто її потребує, на жаль, загальним не є.
детальніше... →

 
Новини лікарні    18 Червень, 2019

  14 червня в обласній лікарні відкрили другий ангіограф, який працюватиме в режимі 24/7.  
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Червень, 2019

Володимир Ширма: Наближаємо медицину Житомирщини до сучасних світових стандартів В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського 14 червня в урочистій атмосфері відкрили нову операційну, де встановлено агіографічну систему нейро-кардіологічного спрямування. Ангіографічну систему Infinix-ISkyINFX-8000C виробництва Японії придбали наприкінці 2018 року за кошти державного, обласного та місцевих бюджетів .
детальніше... →

 
Новини лікарні    7 Червень, 2019

Реконструкція реанімаційного відділення в обласній лікарні на фінішній прямій   На фініші будівельні роботи у відділеннях реанімації та анестезіології й інтенсивної терапії для післяопераційних хворих, що в Обласній клінічній лікарні ім. О.Гербачевського.    
детальніше... →

 
Новини лікарні    7 Червень, 2019

В обласній лікарні ім. О.Гербачевського розпочали монтаж ангіографу У Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Гербачевського розпочали монтаж ангіографу, який закупили за кошти державного, обласного та місцевих бюджетів у 2018 році.
детальніше... →

 
Новини лікарні    5 Червень, 2019

КУ обласна  лікарня отримала акредитаційний сертифікат на вищу категорію 23 травня 2019 року вповноважена комісія Міністерства охорони здоров’я України перевірила діяльність КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради і встановила, що заклад відповідає встановленим критеріям акредитації.
детальніше... →

 
Новини лікарні    27 Травень, 2019

Сьогодні, завдяки спонсорській допомозі ПриватБанку, відділення функціональної та ультразвукової діагностики КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради отримало набір сучасної оргтехніки.
детальніше... →

 
Новини лікарні    27 Травень, 2019

Зупинимо інсульт разом  За рік діяльності оновленого інсультного центру провели 32 тромболізиси, пролікували 2 тис. пацієнтів
детальніше... →

 
Новини лікарні    8 Травень, 2019

З нагоди Всесвітнього дня медичної сестри 8 травня на базі КУ «Обласна клінічна лікарня імені О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради відбулися урочистості з нагоди Всесвітнього дня медичної сестри.
детальніше... →

 
Новини лікарні    3 Травень, 2019

25.04.2019 року в прес-центрі КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради відбулася пряма онлайн-трансляція другої пленарної сесії Центрально- та Східно-Європейського експертного форуму з респіраторних захворювань «Хронічні обструктивні захворювання легенів – від наукового обговорення до клінічної практики».
детальніше... →