Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Архів новин

Архів новин

Новини лікарні    7 Травень, 2020

Благодійники, а саме АТ «Рудь», подарували Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського апарат штучної вентиляції легень.
детальніше... →

 
Новини лікарні    4 Травень, 2020

Адміністрація лікарні  висловлює свою вдячність директору  ТДВ "Коростенський щебзавод"
детальніше... →

 
Новини лікарні    27 Квітень, 2020

КНП "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського" отримала благодійну допомогу
детальніше... →

 
Новини лікарні    22 Квітень, 2020

Житомирська обласна клінічна лікарня ім. О. Ф. Гербачевського налагодила співпрацю з Новоград-Волинською швейною фабрикою «Леся», на якій запущено лінію з виробництва одноразового медичного одягу.
детальніше... →

 
Новини лікарні    16 Квітень, 2020

Сьогодні знову ми долучилися до великої справи.
детальніше... →

 
Новини лікарні    5 Квітень, 2020

Реконструкція лабораторії Житомирська обласна община вірмен «Еребуні» профінансувала реконструкцію приміщення вірусологічної лабораторії для визначення коронавірусу, яка діятиме на базі КНП "Обласна клінічна лікарня ім. Гербачевського" Житомирської оласної ради.
детальніше... →

 
Новини лікарні    31 Березень, 2020

Новоград-Волинська фабрика «Леся» зможе виготовляти майже півтори тисячі комплектів сертифікованого медодягу на добу В області налагоджується пошиття засобів індивідуального захисту для наших лікарів. А саме швейна  фабрика «Леся» у Новоград-Волинському запускає лінію з виробництва одноразового медичного одягу. Як зазначив голова спостережної ради фабрики Микола Сиченко, вже до кінця тижня дані вироби будуть сертифіковані, що дасть можливість медичним закладам їх закуповувати. Зразки готової продукції Микола Сиченко 31 березня показав голові обласної ради Володимиру Ширмі , генеральному директору обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського Богдану Леськіву та головному експерту з інфекційних хвороб управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ользі Сахневич. Експерткиня внесла деякі практичні поради до захисного одноразового комбінезону з точки зору досвідченого практика, який безпосередньо працює у зонах ураження. Після проходження сертифікації обласна лікарня має намір закуповувати медичний одяг у даного виробника. «За протоколом бригаді інфекціоністів з 5 чоловік на одного хворого на добу потрібно 25 комплектів засобів індивідуального захисту. Тому лише можете уявити  нашу потребу навіть у межах області. Ми готові до співпраці з фабрикою «Леся» і дуже вдячні за турботу  про нас медиків», - зазначив під час зустрічі Богдан Леськів.  «Влада та бізнес  зобов’язані піклуватися про медиків завжди, а особливо зараз в умовах пандемії», - зазначив голова обласної ради Володимир Ширма. Отож, фабрика шиє такі індивідуальні засоби захисту як комбінезони, бахіли, фартухи, нарукавники. Після налагодження усіх процесів щоденно на фабриці планують  виробляти до 1,5 тисячі екземплярів одягу. Пресслужба обласної ради
детальніше... →

 
Новини лікарні    24 Березень, 2020

285 ліжок для інфекційних хворих і 60 реанімаційних ліжок можуть бути використані в обласній клінічній лікарні імені Олександра Гербачевського у разі поширення коронавірусної інфекції. Про це кореспондентам Суспільне. Житомир розповів головний лікар цього медичного закладу Богдан Леськів.
детальніше... →

 
Новини лікарні    23 Березень, 2020

Житомирській обласній клінічній лікарні подарували апарат штучної вентиляції легень Житомирській обласній  клінічній  лікарні  ім. О.Ф. Гербачевського від АТ "Житомиробленерго"  надійшла благодійна допомога. А саме – невдовзі  медичний заклад отримає новий сучасний апарат штучної вентиляції легень вартістю 800 тис. грн
детальніше... →

 
Новини лікарні    18 Березень, 2020

Припинено прийом пацієнтів
детальніше... →

 
Новини лікарні    11 Березень, 2020

В обласній лікарні реконструюють приймально-діагностичне відділення Голова обласної ради Володимир Ширма 11 березня оглянув хід робіт з реконструкції приймально-діагностичного відділення Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.  
детальніше... →

 
Новини лікарні    10 Березень, 2020

Голова обласної ради вітає жінок області зі святом весни Напередодні Міжнародного жіночого дня 6 березня голова обласної ради Володимир Ширма зустрівся з медичними працівницями обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
детальніше... →

 
Новини лікарні    5 Березень, 2020

Нагороджено відзнакою. Нагороджено відзнакою «Честь і слава Житомирщини»
детальніше... →

 
Новини лікарні    5 Лютий, 2020

Медична рада обласної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського підбила підсумки роботи закладу у 2019 році В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського 4 лютого відбулась медична рада за підсумками діяльності закладу у 2019 році. Участь у медичній раді взяли голова обласної ради Володимир Ширма, заступниця голови облдержадміністрації Наталія Остапченко, начальник профільного управління облдержадміністрації Микола Суслик, керівники структурних підрозділів та медичні працівники лікарні.
детальніше... →

 
Новини лікарні    22 Листопад, 2019

22 листопада  відбулася пресконференція міністра охорони здоров’я України Зоряни Скалецької. Електронна картка, страхова медицина та запуск системи трансплантації: у Житомирі міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька розповіла чим займатиметься МОЗ у наступному році
детальніше... →

 
Новини лікарні    12 Листопад, 2019

Акція з раннього виявлення цукрового діабету 12 листопада 2019 року в консультативно-діагностичній поліклініці КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» відбулась акція, приурочена до Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом.
детальніше... →

 
Новини лікарні    6 Листопад, 2019

5 листопада у рамках ХV Поліських медичних зустрічей відбулася міжобласна науково-практична конференція «Актуальні питання діагностики, лікування та профілактики найбільш поширених захворювань», яка проходила на базі обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського. Організатори наукового форуму – Вінницький національний медичний університет ім. М.І.Пирогова,  управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації та «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради.
детальніше... →

 
Новини лікарні    1 Листопад, 2019

Дифтерія- гостре інфекційне захворювання,що характеризується фібринозним запаленням слизових оболонок рото глотки,носа,гортані та токсичним ураженням  серцево-судинної,нервової  систем та нирок.
детальніше... →

 
Новини лікарні    1 Листопад, 2019

За даними Центру громадського здоров’я за минулий епідсезон 2018-2019 рр. в Україні на грип перехворіли- 5,4 млн.українців, з них-65%-діти.
детальніше... →

 
Новини лікарні    31 Жовтень, 2019

29 жовтня 2019 року в холі консультативно-діагностичної поліклініки обласної клінічної лікарні імені О.Ф.Гербачевського відбулася акція до Всесвітнього дня боротьби з інсультом за підтримки Житомирського обласного центру громадського здоров’я. У межах заходу всі охочі – і пацієнти, і медпрацівники – мали змогу виміряти свій тиск та отримати міні-консультацію від спеціаліста щодо визначених показників.
детальніше... →