Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Голова обласної ради вітає жінок області зі святом весни

Голова обласної ради вітає жінок області зі святом весни

Новини лікарні    10 Березень, 2020
Голова обласної ради вітає жінок області зі святом весни
 

Напередодні Міжнародного жіночого дня 6 березня голова обласної ради Володимир Ширма зустрівся з медичними працівницями обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.



«У цей день висловлюю вам, шановні жінки, свою повагу та визнання. Ви - наше головне багатство. Щиро вдячний всьому жіноцтву, яке сумлінно трудиться в цьому закладі. Ваша високопрофесійна праця щодня рятує сотні життів, у ваших руках — здоров’я та майбутнє жителів області. Низький уклін вам за цю самовіддану, подекуди жертовну працю. Бажаю вам безкорисної любові від людей і нехай Господь сторицею віддячить вам за вашу роботу», - подякував жінкам-медикам Володимир Ширма.

Також очільник депутатського корпусу привітав усіх жінок області зі святом весни і побажав миру в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії, миру, щастя та любові.

«Сучасній жінці підвладно все. Проте, як і багато років тому, їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана і турбота друзів. Ви наповнюєте наші будні яскравими фарбами та спонукаєте, нас чоловіків, до дій. Зичу, щоби у кожній жіночій долі було завжди сонячно і затишно. Дякую вам за все», - привітав жінок області голова обласної ради.

Святковий настрій для працівниць медичного закладу створював гурт «Древляни» на чолі народним артистом України Юрієм Градовським.

Варто зазначити, що колектив обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського налічує 1700 працівників, серед яких майже 1400 – це жінки.