Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Керівництво області привітало обласну лікарню з 120-річчям.

Керівництво області привітало обласну лікарню з 120-річчям.

Новини лікарні    31 Січень, 2016
 
22 січня Житомирська об­ласна клінічна лікарня ім. О. Ф. Гербачевського від­значала своє 120-річчя.


Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський та перший заступ­ник голови обласної ради Воло­димир Ширма привітали колек­тив лікувально-профілактичного закладу нашої області зі святом.

«Цей заклад з більш, ніж ві­ковою історією та славетними традиціями завжди був центром надання високоспеціалізованої медичної допомоги населенню. І сьогодні це не лише кращий лі­кувальний заклад Житомирщи­ни, а й один з кращих у держа­ві», - зазначив у своєму виступі голова ОДА.

Керівник області наголосив на тому, що в даному лікувальному закладі щорічно проходять ста­ціонарне лікування близько 30 тисяч пацієнтів, а в обласній по­ліклініці обстежується близько 270 тис. жителів області.

Також, відповідно до обласної програми, безкоштовну медич­ну допомогу та реабілітацію в обласній лікарні отримали 4053 учасники АТО.

Кращі працівники медичного закладу були відзначені грамо­тами голови Житомирської об­ласної державної адміністрації та голови Житомирської облас­ної ради.

Заклад постійно вдосконалю­ється та розвивається. Минулого року було відкрито новий надсучасний кардіохірургічний центр європейського зразка, який дає змогу рятувати сотні життів. За час роботи центру було про­ведено більше 100 операцій на відкритому серці, з них 70-з повною зупинкою серця.

Сергій Машковський подякував колективу лікарні за самовідда­ну працю та побажав всім міцно­го здоров'я, миру і злагоди. 

Прес-служба ОДА.