Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → КУ обласна лікарня отримала акредитаційний сертифікат на вищу категорію

КУ обласна лікарня отримала акредитаційний сертифікат на вищу категорію

Новини лікарні    5 Червень, 2019
КУ обласна  лікарня отримала акредитаційний сертифікат на вищу категорію
 

23 травня 2019 року вповноважена комісія Міністерства охорони здоров’я України перевірила діяльність КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради і встановила, що заклад відповідає встановленим критеріям акредитації.



Комісією відзначено, що за останні три роки керівництво і персонал лікарні змогли створити належні умови для надання якісної медичної спеціалізованої допомоги, зокрема, відмічено суттєве поліпшення матеріально-технічної бази, в т.ч. забезпечення підрозділів сучасним медичним обладнанням і апаратурою, створення системи управління якістю медичної допомоги.

Як наслідок, 4 червня 2019 року КУ обласна лікарня отримала акредитаційний сертифікат на вищу категорію, виданий Головною акредитаційною комісією при Міністерстві охорони здоровя України. Строк дії сертифікату визначений до 26 травня 2022 року.

Головний лікар КУ обласна лікарня Леськів Б.Б. на оперативній нараді подякував апарату управління та співробітникам лікарні за сумлінну працю, належну підготовку до акредитації і побажав їм міцного здоров’я, всіляких гараздів і подальших успіхів в шляхетній справі забезпечення здоров’я жителів Житомирщини.