Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Утримали бездоганну першість

Утримали бездоганну першість

Новини лікарні    22 Лютий, 2018
 

 У 2018 році  відділення підтвердили свою абсолютну першість у бездоганній чистоті та стерильності та знов отримали відповідні сертифікати «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта».



 21 лютого в КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради відбувся повторний аудит кардіохірургічного та терапевтичного відділень, яку щорічно проводить Асоціація «Служба організації інфекційного контролю». Після отримання відзнаки «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» СОІК перевіряє нагороджені заклади на відповідність даним сертифікатам щодо дотримання стандартів інфекційного контролю. Тож відзнаку «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» можуть підтвердити або анулювати.

 

Приємно констатувати, що у 2018 році  ці відділення підтвердили свою абсолютну першість у бездоганній чистоті та стерильності та знов отримали відповідні сертифікати «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта».

«Ми ставимо перед собою завдання, аби поступово усі 28 відділень і центрів нашої обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського отримали таку ж відзнаку», - зазначив головний лікар ОКЛ Богдан Леськів.

Вручення почесних відзнак «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» є показовим та дає іншим лікувально-профілактичним закладам області приклад для налагодження європейського підходу у розробці системи гігієни.