Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Виїзна нарада щодо підготовки до відкриття терапевтичного відділення Центру радіаційного захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС в Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.

Виїзна нарада щодо підготовки до відкриття терапевтичного відділення Центру радіаційного захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС в Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.

Новини лікарні    26 Жовтень, 2016
 

Голова обласної ради Володимир Ширма 25 жовтня провів виїзну нараду щодо підготовки до відкриття терапевтичного відділення Центру радіаційного захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС в Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.



Нарада проходила  за участі головного лікаря Богдана Леськіва,  завідуючої терапевтичним відділенням Центру Наталії Корендович, представниками підрядної фірми  безпосередньо у відділенні, де тривають внутрішні оздоблювальні роботи.

Представники підрядника запевнили, що після 1 листопада відділення буде готовим до меблювання та оснащенням апаратурою.

Також обласною лікарнею вже закуплено ліфт, який до 14 грудня буде встановлено. На будівельно-монтажні роботи зі встановлення ліфту та на сам ліфт були проведені торги через систему «ProZorro» на суму майже 800 тисяч гривень.

Також в лікарні завершується реконструкція приміщення під клініко-діагностичну лабораторію, на яку з обласного бюджету виділено 1млн. 490 тис. грн.

На 1 листопада голова обласної ради знову запланував проведення такої ж наради. «Це справа честі – відкриття відділення. 30 років назад сталась страшна трагедія, наслідки якої ще довго  будемо долати. На мою думку, це найменше, що ми можемо зробити для наших ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС та учасників АТО: створити максимальну зручні умови для проходження реабілітації та покращення здоров’я», - сказав Володимир Ширма.