Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Всі новини

Всі новини

Новини лікарні    14 Грудень, 2021

Голова обласної ради Володимир Федоренко разом з головою обласної громадської організації "Дзвони Чорнобиля" Леонідом Антонюком відвідали обласну  клінічну лікарню ім. О.Ф. Гербачевського, спеціалізоване терапевтичне відділення для постраждалих від аварії на ЧАЕС, яке розраховане на 40 ліжко-місць. 
детальніше... →

 
Новини лікарні    10 Грудень, 2021

В обллікарні ім. Гербачевського провели першу операцію з видалення тромбу судин головного мозку
детальніше... →

 
Новини лікарні    2 Грудень, 2021

29.11.2021 року в КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О. Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради під головуванням  заступника голови обласної ради Ширми В. В. та за участю народного депутата України Кузьміних С. В., депутатів обласної ради Чорноморця О. П. та Піонтковського П. В., генерального директора КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О. Ф. Гербачевського» Леськіва Б. Б, голови Житомирської обласної добровільної асоціації «Дзвони Чорнобиля» Антонюка Л. О. відбулася  робоча нарада з питання поліпшення організації надання спеціалізованої медичної допомоги жителям Житомирської області із числа осіб, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, в обласній лікарні.
детальніше... →

 
Новини лікарні    29 Листопад, 2021

23 листопада у Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського літньому пацієнтові вперше зробили операцію з усунення гострої кишкової непрохідності за допомогою лапароскопії. Про це Суспільному розповів завідувач хірургічного відділення лікарні Віктор Перепелиця.
детальніше... →

 
Новини лікарні    23 Листопад, 2021

В обласній лікарні Житомира почали робити операції без розрізів на судинах нижніх кінцівок
детальніше... →

 
Новини лікарні    3 Листопад, 2021

15 ПОТУЖНИХ КИСНЕВИХ КОНЦЕНТРАТОРІВ ЗАГАЛЬНОЮ ВАРТІСТЮ МАЙЖЕ 800 тис. грн та 3 500 ШВИДКИХ ТЕСТІВ НА ВИЯВЛЕННЯ АНТИГЕНУ ДО КОРОНАВІРУСУ придбала в листопаді (1 листопада) Лікарняна каса для закладів охорони здоров'я області для діагностування та надання медичної допомоги пацієнтам із COVID-19.
детальніше... →

 
Новини лікарні    18 Жовтень, 2021

Нагородили пам'ятною медаллю 6 та 7 жовтня 2021 року в м.Суми відбувся 10 з'їзд інфекціоністів України. 
детальніше... →

 
Новини лікарні    29 Вересень, 2021

Отримали новий сертифікат «Системи управління якістю. Вимоги» В понеділок 27 вересня керівниця ДП «Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Данчук Л.П. прибула на оперативну нараду, де повідомила, що КНП «Обласна лікарня» за результатами чергового аудиту, проведеного в серпні 2021 року, отримує сертифікат, який засвідчує, що система управління якістю закладу стосовно послуги у сфері охорони здоров’я відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги».
детальніше... →

 
Новини лікарні    16 Вересень, 2021

Трансплантація – шанс для пацієнтів на життя На початку літа в КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» обласної ради провели першу на Житомирщині операцію з пересадки нирки, а нині тут готуються до першої операції із трансплантації серця.
детальніше... →

 
Новини лікарні    5 Серпень, 2021

В обласній раді відбулась нарада з директорами комунальних медичних підприємств Житомирської обласної ради. Зокрема, присутні обговорили проблемні питання, що виникли у ході реалізації медичної реформи. Серед головних, що були озвучені практично всіма директорами закладів охорони здоров’я, є врегулювання процесу контрактування медичних закладів області Національною службою здоров’я України (НСЗУ).
детальніше... →

 
Новини лікарні    22 Липень, 2021

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів провів у Житомирській обласній раді засідання круглого столу на тему: «Соціальний захист та пенсійне забезпечення осіб які постраждали від Чорнобильської катастрофи».
детальніше... →

 
Новини лікарні    22 Липень, 2021

Затвердження статутів, зміни штатного розпису, звернення комунальних установ та інші питання розглянули депутати під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів. Участь у роботі комісії взяли заступник голови обласної ради Володимир Ширма та перший заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Остапченко.
детальніше... →

 
Новини лікарні    19 Липень, 2021

В обласній лікарні ім. Гербачевського відбувся круглий стіл «Перспективи та виклики розвитку телемедицини у Житомирській області».
детальніше... →

 
Новини лікарні    23 Червень, 2021

В обласній клінічній лікарні імені О.Ф. Гербачевського відбулась прес-конференція щодо першої проведеної на Житомирщині операції з пересадки нирки.
детальніше... →

 
Новини лікарні    18 Червень, 2021

18 червня у КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради відбувся святковий концерт до Дня медичного працівника за участі військового оркестру Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова.
детальніше... →

 
Новини лікарні    17 Червень, 2021

З метою сприяння діяльності КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради і поліпшення його матеріально-технічної бази, покращення якості і доступності медичних послуг населенню Житомирської області, реалізації права громадян на участь в управлінні охороною здоров’я в закладі створена Опікунська рада.
детальніше... →

 
Новини лікарні    17 Червень, 2021

У вівторок, 15.06.2021 року, відбулась 8-ма сесія Овруцької міської ради VIII скликання (друге пленарне засідання), яка присвячена 35-роковинам аварії на Чорнобильській АЕС.
детальніше... →

 
Новини лікарні    3 Червень, 2021

Медичні сестри неврологічного відділення з БІТ з надання допомоги пацієнтам з ГПМК прийняли участь у Міжнародному тренінгу для медичних сестер та братів «Фахова школа з інсультної допомоги для медсестринства»
детальніше... →

 
Новини лікарні    27 Травень, 2021

Перший заступник голови обласної ради Олег Дзюбенко взяв участь у засіданні круглого столу «Трансплантація в Україні: досягнення та виклики». Захід відбувся на базі Житомирської обласної клінічної лікарні імені О. Ф. Гербачевського.
детальніше... →

 
Новини лікарні    13 Травень, 2021

На відкриття відділення нефрології завітали голова обласної ради Володимир Федоренко разом з заступниками Олегом Дзюбенко та Володимиром Ширмою, голова обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, депутати обласної ради.
детальніше... →