Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Архів новин

Архів новин

Новини лікарні    3 Липень, 2018

Упродовж останнього тижня роботи інсультного центру лікарі успішно провели 3 тромболізисні терапії, що дозволило відновити всі втрачені функції пацієнтів.
детальніше... →

 
Новини лікарні    22 Червень, 2018

Обласна клінічна лікарня змагається за перемогу у грантовому проекті «Кусаноне» Житомирська обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського успішно пройшла перший етап конкурсного відбору на отримання грантової допомоги за програмою «Кусаноне»
детальніше... →

 
Новини лікарні    21 Червень, 2018

У Житомирі 15 червня вітання на свою адресу приймали працівники медичної галузі області. Професійне свято – День медичного працівника - традиційно відзначається у третю неділю червня. З цієї нагоди у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І.Кочерги відбулись урочисті збори медичної спільноти області.
детальніше... →

 
Новини лікарні    8 Червень, 2018

Почесна грамота Верховної Ради України У Житомирі 31 травня під час засідання шістнадцятої сесії обласної ради сьомого скликання жителям області вручили нагороди, ордени та присвоїли почесні звання. Нагороди вручали голова обласної ради Володимир Ширма та голова облдержадміністрації Ігор Гундич.
детальніше... →

 
Новини лікарні    29 Травень, 2018

У Житомирі в обласній клінічній лікарні імені О.Ф.Гербачевського  29 травня відкрили сучасне неврологічне відділення з блоком інтенсивної терапії.
детальніше... →

 
Новини лікарні    17 Травень, 2018

Хід завершення ремонтних робіт  у «інсультному» відділенні обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського 17 травня оглянув голова обласної ради Володимир Ширма.
детальніше... →

 
Новини лікарні    17 Травень, 2018

Меценати з Нідерландів передали Житомирській обласній лікарні ім. Гербачевського медобладнання на суму понад 3 млн грн Відеодуоденоскоп, ультразвуковий апарат, медичні меблі та функціональні ліжка, які надійшли від меценатів із Нідерландів, вже знаходяться в обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
детальніше... →

 
Новини лікарні    2 Травень, 2018

Впевнено, крок за кроком, впроваджується проект «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» у КУ «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради.
детальніше... →

 
Новини лікарні    27 Квітень, 2018

Серед усіх трагедій, які пережило людство, Чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами, техногенними та медичними наслідками.
детальніше... →

 
Новини лікарні    6 Квітень, 2018

В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського вперше проведено дві унікальні операції на серці Тиждень тому, 29 березня, у  кардіологічному відділенні  ОКЛ, яке очолює Микола Кушнір вперше проведено дві унікальні операції на серці. Пацієнтки – 69 річна Галина Григорівна та 70 річна Галина Сергіївна з Новоград-Волинського району, які пройшли майже однаковий шлях від хвороби до одужання.
детальніше... →

 
Новини лікарні    3 Квітень, 2018

Вже сьоме відділення ОКЛ отримало відзнаку «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» 2 квітня в КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради відбулося вручення відзнаки «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» проктологічному відділенню.
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Березень, 2018

У лікарні ім. О.Ф. Гербачевського успішно прооперували найстарішу в Україні схимонахиню   У лікарні ім. О.Ф. Гербачевського успішно прооперували найстарішу в Україні схимонахиню
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Березень, 2018

Володимир Ширма проінспектував ремонтні роботи у комунальних медичних установах   Володимир Ширма проінспектував ремонтні роботи у комунальних медичних установах
детальніше... →

 
Новини лікарні    22 Лютий, 2018

 У 2018 році  відділення підтвердили свою абсолютну першість у бездоганній чистоті та стерильності та знов отримали відповідні сертифікати «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта».
детальніше... →

 
Новини лікарні    21 Лютий, 2018

Лікарні Житомира отримали від «Українського фонду благодійництва» партію ліків та дефібрилятори   Лікарні Житомира отримали від «Українського фонду благодійництва» партію ліків та дефібрилятори  
детальніше... →

 
Новини лікарні    12 Лютий, 2018

Житомирська обллікарня звітує, що на комунальному томографі за місяць безкоштовно обстежили 1000 людей За останній місяць на комунальному комп’ютерному томографі безкоштовно обстежили 1000 людей
детальніше... →

 
Новини лікарні    26 Січень, 2018

Хірурги  обласної лікарні вперше в Україні використали апарат штучного кровообігу  Хірурги лікарні вперше в Україні використали апарат штучного кровообігу
детальніше... →

 
Новини лікарні    16 Січень, 2018

Обласна програма в дії: в обласній лікарні протезували учасника АТО У Житомирській області продовжує успішно реалізовуватись обласна Програма соціальної підтримки учасників АТО
детальніше... →

 
Новини лікарні    12 Січень, 2018

В ОКЛ за рік роботи комп’ютерного томографа обстежено більше 5 тисяч пацієнтів
детальніше... →

 
Новини лікарні    28 Грудень, 2017

Житомирські лікарі вперше провели унікальну операцію на серці
детальніше... →