Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Архів новин

Архів новин

Новини лікарні    11 Травень, 2021

Заступник голови обласної ради Володимир Ширма здійснив робочий візит до комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради.
детальніше... →

 
Новини лікарні    26 Березень, 2021

Пам'яті колеги КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради з глибоким сумом сповіщає, що 25.03.2021 р. пішов з життя  лікар – нейрохірург  нейрохірургічного відділення з ліжками інтенсивної терапії Ващенко Іван Михайлович.   
детальніше... →

 
Новини лікарні    25 Березень, 2021

Вітання
детальніше... →

 
Новини лікарні    22 Січень, 2021

Незважаючи на пандемію COVID-19, у 2020 році Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського зберегла штатну чисельність працівників у повному обсязі. Окрім того, торік закладу вдалося купити велоергометр, розширити сфери медичних та немедичних платних послуг тощо. У планах – провести першу в області пересадку нирки та серця.
детальніше... →

 
Новини лікарні    24 Грудень, 2020

З нагоди 4 річниці з моменту відкриття Терапевтичного відділення №1 (ЦРЗН) в КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради трудовий колектив відділення отримав щирі привітання та подяку за свою сумлінну працю від ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, громадських організацій і благодійних фондів.
детальніше... →

 
Новини лікарні    21 Грудень, 2020

17 грудня 2020 року
детальніше... →

 
Новини лікарні    9 Жовтень, 2020

7 жовтня в приміщенні КНП "Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф. Гербачевського" Житомирської обласної ради відбулися урочистості з нагоди 125-річчя від дня заснування обласної лікарні.
детальніше... →

 
Новини лікарні    6 Жовтень, 2020

Підтверджена відповідність  закладу вимогам ДСТУ ISO 9001:2015
детальніше... →

 
Новини лікарні    20 Серпень, 2020

Обласній клінічній лікарні подарували ІФА-аналізатор                 Як повідомив генеральний директор КНП «Житомирська обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Богдан Леськів, днями, а саме 18 серпня, спонсори-благодійники подарували ІФА-аналізатор.
детальніше... →

 
Новини лікарні    31 Липень, 2020

Два відділення обласної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського отримали статус «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» - такий статус отримали ще два відділення обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського. Це відділення анестезіології та інтенсивної терапії й відділення інтенсивної терапії для післяопераційних хворих. Відзнаки вручили колективам відділень 30 липня представники проєкту «Чиста лікарня безпечна для пацієнта».
детальніше... →

 
Новини лікарні    15 Липень, 2020

Захист дисертації Захист дисертації та отриманням диплому кандидата медичних наук за спеціальністю «Офтальмологія».
детальніше... →

 
Новини лікарні    13 Липень, 2020

Житомирська обласна клінічна лікарня працюватиме у штатному режимі Уже з 14 липня Житомирська обласна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського повністю відновлює свою роботу. Головний медичний заклад області надаватиме свої послуги у штатному режимі.
детальніше... →

 
Новини лікарні    9 Липень, 2020

Поліклініка Житомирської обласної лікарні вийшла з карантину – з 14 липня запрацює стаціонар У Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського після карантину поновила роботу консультативно-діагностична поліклініка. З 14 липня планують відновити роботу стаціонару.
детальніше... →

 
Новини лікарні    19 Червень, 2020

Сьогодні, в День медичного працівника, КНП «Житомирська обласна  клінічна  лікарня ім. О.Ф. Гербачевського»
детальніше... →

 
Новини лікарні    18 Червень, 2020

Обласна лікарня надаватиме також і первинну допомогу Обласна лікарня надаватиме також і первинну допомогу
детальніше... →

 
Новини лікарні    4 Червень, 2020

З метою попередження розповсюдження вірусної інфекції та підвищення рівня інфекційної безпеки на вході в консультативно-діагностичну поліклініку та в приймальне відділення стаціонару КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради встановлені дезінфікуючі рамки.
детальніше... →

 
Новини лікарні    13 Травень, 2020

Колектив лікарні дякує
детальніше... →

 
Новини лікарні    13 Травень, 2020

Адміністрація КНП обласна лікарня дякує
детальніше... →

 
Новини лікарні    12 Травень, 2020

Переможемо коронавірус разом На Житомирщині представники соціально відповідального бізнесу вже вкотре передають благодійну допомогу для медичних працівників області. Сьогодні, 8 травня, засоби індивідуального захисту отримали медики Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
детальніше... →

 
Новини лікарні    12 Травень, 2020

Обласна клінічна лікарня відтепер також робитиме дослідження на COVID-19 У Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського 8 травня відкрито відділ ПЛР-діагностики. Оглянули новостворений відділ заступник голови обласної ради Максим Вілівчук, депутати обласної ради Олена Галагуза, Ігор Сабадаш разом із головою облдержадміністрації Віталієм Бунечком.
детальніше... →