Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → На базі Обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського лікарі проходитимуть перепідготовку

На базі Обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського лікарі проходитимуть перепідготовку

Новини лікарні    11 Липень, 2016
На базі Обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського лікарі проходитимуть перепідготовку
 

 Сьогодні, 30 червня, у м. Києві головний лікар Обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського Богдан Леськів підписав угоду про співпрацю з ректором Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика Юрієм Вороненком. На підписанні угоди був присутній перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма.



 Відтепер на базі лікарні викладачі академії проводитимуть післядипломну підготовку та безперервний професійний розвиток лікарів Житомирщини.

Як зазначив Володимир Ширма, лікарі зможуть проходити інтернатуру, переатестацію, тематичне удосконалення, і таким чином підвищувати і вдосконалювати свій професійний рівень, набувати практичного досвіду, а лікувальні заклади Житомирщини поповнюватимуться кваліфікованими медичними кадрами.

Угодою передбачено, що викладачі навчального закладу впроваджуватимуть новітні технології навчання із застосування сучасних досягнень психології і педагогіки вищої школи, проводитимуть науково-дослідну діяльність з найважливіших питань медицини та соціально-медичних проблем регіону, сприятимуть впровадженню нових методів профілактики, діагностики, лікування і реабілітації хворих у роботі лікарів тощо.

Прес-служба обласної ради