Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Новини лікарні

Новини лікарні

Новини лікарні    19 Травень, 2022

У Житомирі в обласній лікарні зробили третю за дев'ять місяців операцію з пересадки нирки 16 травня у Житомирі в обласній лікарні імені Олександра Гербачевського виписали пацієнтів, яким зробили операцію з пересадки нирки. Це третя трансплантація, яку провели у цьому медичному закладі впродовж дев'яти місяців. Про це Суспільному розповів генеральний директор обласної лікарні Богдан Леськів.
детальніше... →

 
Новини лікарні    11 Травень, 2022

За сприяння гуманітарного штабу Житомирської обласної ради клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського отримала благодійну допомогу Житомирська обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського отримала благодійну допомогу у вигляді лікарських засобів та медичних виробів загальною вартістю близько 700 тисяч гривень від гуманітарного штабу Житомирської обласної ради.
детальніше... →

 
Новини лікарні    10 Травень, 2022

Робота обласної лікарні в умовах війни
детальніше... →

 
Новини лікарні    10 Травень, 2022

Рішенням Президії УСВА (Української Спілки ветеранів Афганістану) нагороджено цілу низку працівників галузі охорони здоров’я та медицини.  
детальніше... →

 
Новини лікарні    30 Квітень, 2022

Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко разом з архієреєм Житомирсько-Овруцької єпархії ПЦУ Єпископом Паїсієм та заступником Володимиром Ширмою відвідали та привітали з Великоднем лікарів та пацієнтів Житомирської обласної клінічної лікарні ім.О.Ф. Гербачевського та Житомирської.обласної дитячої клінічної лікарені.
детальніше... →

 
Новини лікарні    24 Квітень, 2022

Виконано вже десяту успішну лапароскопічну операцію з видалення пухлини товстої кишки Виконано вже десяту успішну лапароскопічну операцію з видалення пухлини товстої кишки
детальніше... →

 
Новини лікарні    18 Квітень, 2022

Сьогодні Житомирська обласна лікарня забезпечена лікарськими засобами і виробами медичного призначення сповна Із генеральним директором Житомирської обласної клінічної лікарні імені О.Горбачевського Богданом Леськівим ми зустрілися у звичайний, буденний робочий день. Тільки й того, що це був 50-й день від початку російського вторгнення в Україну і війна, що розпочалася 24 лютого 2022-го року, суттєво вплинула на характер і режим роботи головної лікувальної установи Житомирщини.  
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

У Житомирській обласній лікарні протягом тижня оперуватиме пацієнтів хірург-травматолог із США Хірург-травматолог із Сполучених Штатів Америки Джуда Славковскі, починаючи з 11 квітня, упродовж тижня разом із колегами оперуватиме пацієнтів у Житомирській обласній лікарні. Про це Суспільному розповів генеральний директор медичного закладу Богдан Леськів.
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко провів нараду з керівниками комунальних закладів охорони здоров'я. Під час зустрічі обговорили  ситуацію щодо забезпечення медичних закладів, визначились з нагальними потребами та намітили короткостроковий план дій.
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

У Житомирській обласній лікарні пролікували майже 300 людей, які постраждали під час бойових дій У Житомирі до обласної лікарні імені Олександра Гербачевського продовжують доправляти людей, які отримали опіки, кульові поранення, травми внаслідок вибухів під час бойових дій. За 43 дні війни у медичному закладі пролікували майже 300 постраждалих. Про це Суспільному розповів генеральний директор лікарні Богдан Леськів.
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

У Житомирі відновила роботу обласна консультативна поліклініка З 23 березня у Житомирі відновила роботу обласна консультативна поліклініка. Заклад розпочав свою роботу у штатному режимі, як і працював до вторгнення Росії на територію України. Прийом ведуть більше 40 лікарів, які працюють з 9:00 години ранку і до 17:00–18:00 години вечора. Про це Суспільному розповів генеральний директор Житомирської обласної лікарні Богдан Леськів.
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

П'ятеро жителів Житомирщини отримали поранення після авіанальоту російських військ. Вночі 14 березня російські військові завдали чергового авіаудару по території Житомирщини – в результаті авіанальоту на смт Ставище п'ятеро людей отримали поранення.
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

У Житомирі обласна клінічна лікарня надає тільки невідкладну допомогу У Житомирі в обласній лікарні імені Олександра Гербачевського з початку бойових дій надається допомога громадянам, які зазнали поранень і травм. Про це Суспільному розповів генеральний директор обласної клінічної лікарні Богдан Леськів.
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

На Житомирщині надають допомогу пацієнтам з Київщини У Житомирській обласній клінічній лікарні імені О.Ф. Гербачевського надають допомогу пацієнтам із Київщини. Лікарня працює у штатному режимі. Про це Суспільному розповів генеральний директор обласної лікарні Богдан Леськів.
детальніше... →

 
Новини лікарні    9 Лютий, 2022

Українці, які потребують пересадки органів, сьогодні мають реальний шанс на життя. У 2019 році Верховна Рада ухвалила закон про трансплантацію, який розблокував пересадку органів. Наразі в Україні існують два законодавчо регламентовані види донорства: живе та посмертне донорство.  
детальніше... →

 
Новини лікарні    18 Січень, 2022

14 січня у Житомирській обласній клінічній лікарні імені Гербачевського журналістам показали, як лікарі консультують колег з районних лікарень за допомогою телемедицини. Про це Суспільному розповіла медична директорка обласної лікарні Наталія Герасимчук.
детальніше... →

 
Новини лікарні    12 Січень, 2022

У Житомирі вже виписали додому пацієнтку, якій зробили операцію з трансплантації нирки
детальніше... →

 
Новини лікарні    23 Грудень, 2021

Генеральний директор КНП "Обласна клінічна лікарня ім О.Ф.Гербачевського"  вручив відзнаку КНП "Обласна лікарня" президенту компанії "Рудь"  Петру Володимировичу Рудь за вагомий особистий внесок та підтримку закладу.
детальніше... →

 
Новини лікарні    22 Грудень, 2021

В рамках заходів передбаченими спільним розпорядженням голів обласної ради та обласної адміністрації присвяченого 35-тій річниці аварії на ЧАЕС відбулось відкриття амбулаторного відділення центру надання спеціалізованої медичної допомоги жителям Житомирської області із числа осіб, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
детальніше... →

 
Новини лікарні    21 Грудень, 2021

Подарунки на Миколая для лікарні Голова обласної ради Володимир Федоренко разом з Леонідом Антонюком відвідали обласну  клінічну лікарню ім. О.Ф. Гербачевського, спеціалізоване терапевтичне відділення для постраждалих від аварії на ЧАЕС та учасників АТО.  Напередодні свята Святого Миколая привезли подарунки від Благодійного фонду допомоги у Східній Європі за сприяння Благодійного Фонду «Хлібний дім» у м.Житомирі.
детальніше... →