Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Новини лікарні

Новини лікарні

Новини лікарні    6 Жовтень, 2023

  У Житомирській обласній клінічній лікарні імені О. Ф. Гербачевського відкрили електрофізіологічну лабораторію, де оперуватимуть пацієнтів із порушенням ритму роботи серця.
детальніше... →

 
Новини лікарні    21 Вересень, 2023

   
детальніше... →

 
Новини лікарні    14 Липень, 2023

     
детальніше... →

 
Новини лікарні    10 Липень, 2023

     
детальніше... →

 
Новини лікарні    3 Липень, 2023

    
детальніше... →

 
Новини лікарні    30 Червень, 2023

  
детальніше... →

 
Новини лікарні    29 Червень, 2023

   
детальніше... →

 
Новини лікарні    12 Червень, 2023

   
детальніше... →

 
Новини лікарні    19 Квітень, 2023

                            
детальніше... →

 
Новини лікарні    17 Квітень, 2023

У Житомирській обласній лікарні запрацював надсучасний комп'ютерний томограф
детальніше... →

 
Новини лікарні    5 Квітень, 2023

   
детальніше... →

 
Новини лікарні    28 Березень, 2023

  
детальніше... →

 
Новини лікарні    22 Лютий, 2023

В КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О. Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради розпочав свою роботу контакт – центр
детальніше... →

 
Новини лікарні    26 Січень, 2023

  
детальніше... →

 
Новини лікарні    10 Січень, 2023

В обласній клінічній лікарні з’явився мультиспіральний комп’ютерний томограф
детальніше... →

 
Новини лікарні    3 Січень, 2023

   
детальніше... →

 
Новини лікарні    29 Грудень, 2022

  
детальніше... →

 
Новини лікарні    20 Грудень, 2022

Впродовж 2022 року в житомирській обласній лікарні провели сім операцій з трансплантації нирки
детальніше... →

 
Новини лікарні    29 Листопад, 2022

Лікарі Житомирської обласної лікарні ім.О.Ф.Гербачвського першими в Україні пройшли треніг з госпітальної оцінки медичних технологій
детальніше... →

 
Новини лікарні    16 Листопад, 2022

Сьогодні, 16 листопада 2022 року, волонтери передали для лікарні гуманітарну допомогу.
детальніше... →

 
Новини лікарні    13 Листопад, 2022

   
детальніше... →

 
Новини лікарні    4 Листопад, 2022

Житомирщина отримала 300 коронарних стентів від благодійників
детальніше... →

 
Новини лікарні    4 Листопад, 2022

300 КОРОНАРНИХ СТЕНТІВ ВІД БЛАГОДІЙНИКІВ ДЛЯ ЖИТОМИРЩИНИ
детальніше... →

 
Новини лікарні    1 Листопад, 2022

29 жовтня, медична громадськість відзначає Всесвітній день привернення уваги до хворих на інсульт. Основна мета це популяризація знань про перші ознаки інсульту.
детальніше... →

 
Новини лікарні    29 Вересень, 2022

Житомирські лікарі розповідають про заходи безпеки у разі радіаційного ураження
детальніше... →

 
Новини лікарні    11 Вересень, 2022

Про те, що сучасна медицина навдивовиж швидко реагує на технологічні новації, наші земляки – житомиряни здебільшого знають із телевізійних каналів. Житомирщина, як і вся Україна загалом, ще поки що не стала країною, де населення чітко знає та усвідомлює можливості того чи іншого лікувального закладу. Аби покращити таку обізнаність мешканців Житомирщини із тим, наскільки сучасними у сфері впровадження технологічних новинок стають відділення Житомирської обласної клінічної лікарні імені О Гербачевського, ми розмовляємо із генеральним директором цього закладу Богданом Леськівим.  
детальніше... →

 
Новини лікарні    2 Вересень, 2022

Житомирська торгово-промислова палата передала КП «Обласній клінічній лікарні ім.О.Ф.Гербачевського» гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів загальною вагою 1500кг. Цей гуманітарний вантаж зібрала та передала Естонська національна торгово-промислова палата, відгукнувшись на запит щодо потреб хірургічної служби КП «Обласної клінічної лікарні ім.О.Ф. Гербачевського»
детальніше... →

 
Новини лікарні    22 Серпень, 2022

Колектив КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті начальника технічного відділу інженерно – господарської служби Крживульського Станіслава Йосиповича, який загинув, захищаючи Україну від російських агресорів.
 →

 
Новини лікарні    10 Серпень, 2022

В урологічному відділенні Житомирської обласної клінічної лікарні імені О.Ф. Гербачевського вперше в області провели лапароскопічну операцію з пересадки частини сечовода. Про це Суспільному розповів медичний директор обласної лікарні лікар-хірург Віталій Хоменко.
 →

 
Новини лікарні    24 Липень, 2022

Лікарі Житомирської обласної лікарні імені Олександра Гербачевського провели вже дві операції Олександру Зайчуку – одному із шести поранених лісівників, які 14 липня підірвалися на міні у Заліському лісництві Народицької громади. Про це Суспільному розповів Віталій Слодковський, лікар опікового відділення обласної лікарні.
 →

 
Новини лікарні    14 Липень, 2022

з 4 по 8 липня пройшли тренінгові заняття з медичними сестрами з питань встановлення та догляду за периферичними венозними катетерами та профілактики катетер-асоційованих інфекцій.
 →

 
Новини лікарні    23 Червень, 2022

В обласній лікарні проведений аудит Службою організації інфекційного контролю
 →

 
Новини лікарні    23 Червень, 2022

Від імені голови Житомирської обласної ради Володимира Федоренка, всього депутатського корпусу 8-го скликання та виконавчого апарату, заступник голови обласної ради Володимир Ширма, напередодні Дня медичного працівника, привітав медиків з професійним святом.
 →

 
Новини лікарні    23 Червень, 2022

Обласна клінічна лікарня з перших днів війни працювала на повну. Сюди привозили по 18-30 поранених військових за добу. Лікувати навіть тут і окупантів, яких навіть охороняли від медперсоналу закладу. Медики буквально жили у лікарні, не маючи часу навіть поїсти.
 →

 
Новини лікарні    10 Червень, 2022

Волонтери з Канади передали в лікарні Житомирщини дефіцитні медзасоби "Фонд громади Житомира" передав Житомирській обласній клінічній лікарні гуманітарну допомогу від волонтерів з Канади. У переліку – медзасоби, ліки та обладнання, у тому числі, і те, яке нині в Україні вважається дефіцитним. Про це Суспільному розповів представник Фонду Олексій Бжезицький.
 →

 
Новини лікарні    10 Червень, 2022

В обласній лікарні Житомира вперше провели операції без розрізу на підшлунковій залозі. Прооперували двох військових У Житомирі в обласній лікарні імені Олександра Гербачевського вперше провели операції без розрізу на підшлунковій залозі. Пацієнти – військовослужбовці Збройних сил України. Про це Суспільному розповів хірург, медичний директор обласної лікарні Віталій Хоменко.
 →

 
Новини лікарні    9 Червень, 2022

Сучасний апарат УЗД вартістю півтора мільйона гривень подарували обласній лікарні у Житомирі волонтери з Польщі Апарат ультразвукової діагностики вартістю півтора мільйона гривень від волонтерів з Польщі передали сьомого червня обласній лікарні у Житомирі представники благодійного фонду "Справжні українці". Про це Суспільному розповіла співзасновниця фонду Ксенія Лавріна.
 →

 
Новини лікарні    6 Червень, 2022

Лікарка-невропатологиня Юлія Крилова змушена була переїхати разом з родиною з її рідного Маріуполя. Кореспондентам Суспільного розповіла, що в Житомирі їх прийняли гарно, їй одразу запропонували роботу. Тепер родина планує залишитися у Житомирі
 →

 
Новини лікарні    2 Червень, 2022

В обласній клінічній лікарні імені О.Ф. Гербачевського 25 травня успішно провели чергову операцію з трансплантації нирки. Цього разу це була подвійна операція з пересадки донорської нирки від спорідненого донора - від батька до сина. Вартість операції обласній лікарні відшкодовує Міністрество охорони здоров'я.
 →

 
Новини лікарні    1 Червень, 2022

Фонд громади Житомира передав обласній клінічній лікарні дороговартісне обладнання Фонд громади Житомира продовжує допомагати Житомирській обласній клінічній лікарні імені О. Ф. Гербачевського. Наприкінці травня представники Фонду на чолі з головою правління Жанною Соловйовою передали лікувальному закладу дороговартісне і дуже потрібне обладнання.
 →

 
Новини лікарні    19 Травень, 2022

У Житомирі в обласній лікарні зробили третю за дев'ять місяців операцію з пересадки нирки 16 травня у Житомирі в обласній лікарні імені Олександра Гербачевського виписали пацієнтів, яким зробили операцію з пересадки нирки. Це третя трансплантація, яку провели у цьому медичному закладі впродовж дев'яти місяців. Про це Суспільному розповів генеральний директор обласної лікарні Богдан Леськів.
 →

 
Новини лікарні    11 Травень, 2022

За сприяння гуманітарного штабу Житомирської обласної ради клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського отримала благодійну допомогу Житомирська обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського отримала благодійну допомогу у вигляді лікарських засобів та медичних виробів загальною вартістю близько 700 тисяч гривень від гуманітарного штабу Житомирської обласної ради.
 →

 
Новини лікарні    10 Травень, 2022

Робота обласної лікарні в умовах війни
 →

 
Новини лікарні    10 Травень, 2022

Рішенням Президії УСВА (Української Спілки ветеранів Афганістану) нагороджено цілу низку працівників галузі охорони здоров’я та медицини.  
 →

 
Новини лікарні    30 Квітень, 2022

Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко разом з архієреєм Житомирсько-Овруцької єпархії ПЦУ Єпископом Паїсієм та заступником Володимиром Ширмою відвідали та привітали з Великоднем лікарів та пацієнтів Житомирської обласної клінічної лікарні ім.О.Ф. Гербачевського та Житомирської.обласної дитячої клінічної лікарені.
 →

 
Новини лікарні    24 Квітень, 2022

Виконано вже десяту успішну лапароскопічну операцію з видалення пухлини товстої кишки Виконано вже десяту успішну лапароскопічну операцію з видалення пухлини товстої кишки
 →

 
Новини лікарні    18 Квітень, 2022

Сьогодні Житомирська обласна лікарня забезпечена лікарськими засобами і виробами медичного призначення сповна Із генеральним директором Житомирської обласної клінічної лікарні імені О.Горбачевського Богданом Леськівим ми зустрілися у звичайний, буденний робочий день. Тільки й того, що це був 50-й день від початку російського вторгнення в Україну і війна, що розпочалася 24 лютого 2022-го року, суттєво вплинула на характер і режим роботи головної лікувальної установи Житомирщини.  
 →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

У Житомирській обласній лікарні протягом тижня оперуватиме пацієнтів хірург-травматолог із США Хірург-травматолог із Сполучених Штатів Америки Джуда Славковскі, починаючи з 11 квітня, упродовж тижня разом із колегами оперуватиме пацієнтів у Житомирській обласній лікарні. Про це Суспільному розповів генеральний директор медичного закладу Богдан Леськів.
 →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко провів нараду з керівниками комунальних закладів охорони здоров'я. Під час зустрічі обговорили  ситуацію щодо забезпечення медичних закладів, визначились з нагальними потребами та намітили короткостроковий план дій.
 →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

У Житомирській обласній лікарні пролікували майже 300 людей, які постраждали під час бойових дій У Житомирі до обласної лікарні імені Олександра Гербачевського продовжують доправляти людей, які отримали опіки, кульові поранення, травми внаслідок вибухів під час бойових дій. За 43 дні війни у медичному закладі пролікували майже 300 постраждалих. Про це Суспільному розповів генеральний директор лікарні Богдан Леськів.
 →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

У Житомирі відновила роботу обласна консультативна поліклініка З 23 березня у Житомирі відновила роботу обласна консультативна поліклініка. Заклад розпочав свою роботу у штатному режимі, як і працював до вторгнення Росії на територію України. Прийом ведуть більше 40 лікарів, які працюють з 9:00 години ранку і до 17:00–18:00 години вечора. Про це Суспільному розповів генеральний директор Житомирської обласної лікарні Богдан Леськів.
 →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

П'ятеро жителів Житомирщини отримали поранення після авіанальоту російських військ. Вночі 14 березня російські військові завдали чергового авіаудару по території Житомирщини – в результаті авіанальоту на смт Ставище п'ятеро людей отримали поранення.
 →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

У Житомирі обласна клінічна лікарня надає тільки невідкладну допомогу У Житомирі в обласній лікарні імені Олександра Гербачевського з початку бойових дій надається допомога громадянам, які зазнали поранень і травм. Про це Суспільному розповів генеральний директор обласної клінічної лікарні Богдан Леськів.
 →

 
Новини лікарні    14 Квітень, 2022

На Житомирщині надають допомогу пацієнтам з Київщини У Житомирській обласній клінічній лікарні імені О.Ф. Гербачевського надають допомогу пацієнтам із Київщини. Лікарня працює у штатному режимі. Про це Суспільному розповів генеральний директор обласної лікарні Богдан Леськів.
 →

 
Новини лікарні    9 Лютий, 2022

Українці, які потребують пересадки органів, сьогодні мають реальний шанс на життя. У 2019 році Верховна Рада ухвалила закон про трансплантацію, який розблокував пересадку органів. Наразі в Україні існують два законодавчо регламентовані види донорства: живе та посмертне донорство.  
 →

 
Новини лікарні    18 Січень, 2022

14 січня у Житомирській обласній клінічній лікарні імені Гербачевського журналістам показали, як лікарі консультують колег з районних лікарень за допомогою телемедицини. Про це Суспільному розповіла медична директорка обласної лікарні Наталія Герасимчук.
 →

 
Новини лікарні    12 Січень, 2022

У Житомирі вже виписали додому пацієнтку, якій зробили операцію з трансплантації нирки
 →

 
Новини лікарні    23 Грудень, 2021

Генеральний директор КНП "Обласна клінічна лікарня ім О.Ф.Гербачевського"  вручив відзнаку КНП "Обласна лікарня" президенту компанії "Рудь"  Петру Володимировичу Рудь за вагомий особистий внесок та підтримку закладу.
 →

 
Новини лікарні    22 Грудень, 2021

В рамках заходів передбаченими спільним розпорядженням голів обласної ради та обласної адміністрації присвяченого 35-тій річниці аварії на ЧАЕС відбулось відкриття амбулаторного відділення центру надання спеціалізованої медичної допомоги жителям Житомирської області із числа осіб, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
 →

 
Новини лікарні    21 Грудень, 2021

Подарунки на Миколая для лікарні Голова обласної ради Володимир Федоренко разом з Леонідом Антонюком відвідали обласну  клінічну лікарню ім. О.Ф. Гербачевського, спеціалізоване терапевтичне відділення для постраждалих від аварії на ЧАЕС та учасників АТО.  Напередодні свята Святого Миколая привезли подарунки від Благодійного фонду допомоги у Східній Європі за сприяння Благодійного Фонду «Хлібний дім» у м.Житомирі.
 →

 
Новини лікарні    14 Грудень, 2021

Голова обласної ради Володимир Федоренко разом з головою обласної громадської організації "Дзвони Чорнобиля" Леонідом Антонюком відвідали обласну  клінічну лікарню ім. О.Ф. Гербачевського, спеціалізоване терапевтичне відділення для постраждалих від аварії на ЧАЕС, яке розраховане на 40 ліжко-місць. 
 →

 
Новини лікарні    10 Грудень, 2021

В обллікарні ім. Гербачевського провели першу операцію з видалення тромбу судин головного мозку
 →

 
Новини лікарні    2 Грудень, 2021

29.11.2021 року в КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О. Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради під головуванням  заступника голови обласної ради Ширми В. В. та за участю народного депутата України Кузьміних С. В., депутатів обласної ради Чорноморця О. П. та Піонтковського П. В., генерального директора КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О. Ф. Гербачевського» Леськіва Б. Б, голови Житомирської обласної добровільної асоціації «Дзвони Чорнобиля» Антонюка Л. О. відбулася  робоча нарада з питання поліпшення організації надання спеціалізованої медичної допомоги жителям Житомирської області із числа осіб, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, в обласній лікарні.
 →

 
Новини лікарні    29 Листопад, 2021

23 листопада у Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського літньому пацієнтові вперше зробили операцію з усунення гострої кишкової непрохідності за допомогою лапароскопії. Про це Суспільному розповів завідувач хірургічного відділення лікарні Віктор Перепелиця.
 →

 
Новини лікарні    23 Листопад, 2021

В обласній лікарні Житомира почали робити операції без розрізів на судинах нижніх кінцівок
 →

 
Новини лікарні    3 Листопад, 2021

15 ПОТУЖНИХ КИСНЕВИХ КОНЦЕНТРАТОРІВ ЗАГАЛЬНОЮ ВАРТІСТЮ МАЙЖЕ 800 тис. грн та 3 500 ШВИДКИХ ТЕСТІВ НА ВИЯВЛЕННЯ АНТИГЕНУ ДО КОРОНАВІРУСУ придбала в листопаді (1 листопада) Лікарняна каса для закладів охорони здоров'я області для діагностування та надання медичної допомоги пацієнтам із COVID-19.
 →

 
Новини лікарні    18 Жовтень, 2021

Нагородили пам'ятною медаллю 6 та 7 жовтня 2021 року в м.Суми відбувся 10 з'їзд інфекціоністів України. 
 →

 
Новини лікарні    29 Вересень, 2021

Отримали новий сертифікат «Системи управління якістю. Вимоги» В понеділок 27 вересня керівниця ДП «Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Данчук Л.П. прибула на оперативну нараду, де повідомила, що КНП «Обласна лікарня» за результатами чергового аудиту, проведеного в серпні 2021 року, отримує сертифікат, який засвідчує, що система управління якістю закладу стосовно послуги у сфері охорони здоров’я відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги».
 →

 
Новини лікарні    16 Вересень, 2021

Трансплантація – шанс для пацієнтів на життя На початку літа в КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» обласної ради провели першу на Житомирщині операцію з пересадки нирки, а нині тут готуються до першої операції із трансплантації серця.
 →

 
Новини лікарні    5 Серпень, 2021

В обласній раді відбулась нарада з директорами комунальних медичних підприємств Житомирської обласної ради. Зокрема, присутні обговорили проблемні питання, що виникли у ході реалізації медичної реформи. Серед головних, що були озвучені практично всіма директорами закладів охорони здоров’я, є врегулювання процесу контрактування медичних закладів області Національною службою здоров’я України (НСЗУ).
 →

 
Новини лікарні    22 Липень, 2021

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів провів у Житомирській обласній раді засідання круглого столу на тему: «Соціальний захист та пенсійне забезпечення осіб які постраждали від Чорнобильської катастрофи».
 →

 
Новини лікарні    22 Липень, 2021

Затвердження статутів, зміни штатного розпису, звернення комунальних установ та інші питання розглянули депутати під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів. Участь у роботі комісії взяли заступник голови обласної ради Володимир Ширма та перший заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Остапченко.
 →

 
Новини лікарні    19 Липень, 2021

В обласній лікарні ім. Гербачевського відбувся круглий стіл «Перспективи та виклики розвитку телемедицини у Житомирській області».
 →

 
Новини лікарні    23 Червень, 2021

В обласній клінічній лікарні імені О.Ф. Гербачевського відбулась прес-конференція щодо першої проведеної на Житомирщині операції з пересадки нирки.
 →

 
Новини лікарні    18 Червень, 2021

18 червня у КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради відбувся святковий концерт до Дня медичного працівника за участі військового оркестру Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова.
 →

 
Новини лікарні    17 Червень, 2021

З метою сприяння діяльності КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради і поліпшення його матеріально-технічної бази, покращення якості і доступності медичних послуг населенню Житомирської області, реалізації права громадян на участь в управлінні охороною здоров’я в закладі створена Опікунська рада.
 →

 
Новини лікарні    17 Червень, 2021

У вівторок, 15.06.2021 року, відбулась 8-ма сесія Овруцької міської ради VIII скликання (друге пленарне засідання), яка присвячена 35-роковинам аварії на Чорнобильській АЕС.
 →

 
Новини лікарні    3 Червень, 2021

Медичні сестри неврологічного відділення з БІТ з надання допомоги пацієнтам з ГПМК прийняли участь у Міжнародному тренінгу для медичних сестер та братів «Фахова школа з інсультної допомоги для медсестринства»
 →

 
Новини лікарні    27 Травень, 2021

Перший заступник голови обласної ради Олег Дзюбенко взяв участь у засіданні круглого столу «Трансплантація в Україні: досягнення та виклики». Захід відбувся на базі Житомирської обласної клінічної лікарні імені О. Ф. Гербачевського.
 →

 
Новини лікарні    13 Травень, 2021

На відкриття відділення нефрології завітали голова обласної ради Володимир Федоренко разом з заступниками Олегом Дзюбенко та Володимиром Ширмою, голова обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, депутати обласної ради.
 →

 
Новини лікарні    11 Травень, 2021

Заступник голови обласної ради Володимир Ширма здійснив робочий візит до комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради.
 →

 
Новини лікарні    26 Березень, 2021

Пам'яті колеги КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради з глибоким сумом сповіщає, що 25.03.2021 р. пішов з життя  лікар – нейрохірург  нейрохірургічного відділення з ліжками інтенсивної терапії Ващенко Іван Михайлович.   
 →

 
Новини лікарні    25 Березень, 2021

Вітання
 →

 
Новини лікарні    22 Січень, 2021

Незважаючи на пандемію COVID-19, у 2020 році Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського зберегла штатну чисельність працівників у повному обсязі. Окрім того, торік закладу вдалося купити велоергометр, розширити сфери медичних та немедичних платних послуг тощо. У планах – провести першу в області пересадку нирки та серця.
 →

 
Новини лікарні    24 Грудень, 2020

З нагоди 4 річниці з моменту відкриття Терапевтичного відділення №1 (ЦРЗН) в КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради трудовий колектив відділення отримав щирі привітання та подяку за свою сумлінну працю від ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, громадських організацій і благодійних фондів.
 →

 
Новини лікарні    21 Грудень, 2020

17 грудня 2020 року
 →

 
Новини лікарні    23 Квітень, 2018

ЛІДЕРИ ЗМІНЮЮТЬ СВІТ З метою формування національної платформи для обговорення головних питань та визначення трендів розвитку медсестринської спеціальності в межах 29-ої Міжнародної медичної виставки Public Health 8 жовтня 2020 року проходив семінар «Школа медсестринства – School of Nursing».
 →

 
Новини лікарні    9 Жовтень, 2020

7 жовтня в приміщенні КНП "Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф. Гербачевського" Житомирської обласної ради відбулися урочистості з нагоди 125-річчя від дня заснування обласної лікарні.
 →

 
Новини лікарні    6 Жовтень, 2020

Підтверджена відповідність  закладу вимогам ДСТУ ISO 9001:2015
 →

 
Новини лікарні    20 Серпень, 2020

Обласній клінічній лікарні подарували ІФА-аналізатор                 Як повідомив генеральний директор КНП «Житомирська обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Богдан Леськів, днями, а саме 18 серпня, спонсори-благодійники подарували ІФА-аналізатор.
 →

 
Новини лікарні    31 Липень, 2020

Два відділення обласної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського отримали статус «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» - такий статус отримали ще два відділення обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського. Це відділення анестезіології та інтенсивної терапії й відділення інтенсивної терапії для післяопераційних хворих. Відзнаки вручили колективам відділень 30 липня представники проєкту «Чиста лікарня безпечна для пацієнта».
 →

 
Новини лікарні    15 Липень, 2020

Захист дисертації Захист дисертації та отриманням диплому кандидата медичних наук за спеціальністю «Офтальмологія».
 →

 
Новини лікарні    13 Липень, 2020

Житомирська обласна клінічна лікарня працюватиме у штатному режимі Уже з 14 липня Житомирська обласна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського повністю відновлює свою роботу. Головний медичний заклад області надаватиме свої послуги у штатному режимі.
 →

 
Новини лікарні    9 Липень, 2020

Поліклініка Житомирської обласної лікарні вийшла з карантину – з 14 липня запрацює стаціонар У Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського після карантину поновила роботу консультативно-діагностична поліклініка. З 14 липня планують відновити роботу стаціонару.
 →

 
Новини лікарні    19 Червень, 2020

Сьогодні, в День медичного працівника, КНП «Житомирська обласна  клінічна  лікарня ім. О.Ф. Гербачевського»
 →

 
Новини лікарні    18 Червень, 2020

Обласна лікарня надаватиме також і первинну допомогу Обласна лікарня надаватиме також і первинну допомогу
 →

 
Новини лікарні    4 Червень, 2020

З метою попередження розповсюдження вірусної інфекції та підвищення рівня інфекційної безпеки на вході в консультативно-діагностичну поліклініку та в приймальне відділення стаціонару КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради встановлені дезінфікуючі рамки.
 →

 
Новини лікарні    13 Травень, 2020

Колектив лікарні дякує
 →

 
Новини лікарні    13 Травень, 2020

Адміністрація КНП обласна лікарня дякує
 →

 
Новини лікарні    12 Травень, 2020

Переможемо коронавірус разом На Житомирщині представники соціально відповідального бізнесу вже вкотре передають благодійну допомогу для медичних працівників області. Сьогодні, 8 травня, засоби індивідуального захисту отримали медики Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
 →

 
Новини лікарні    12 Травень, 2020

Обласна клінічна лікарня відтепер також робитиме дослідження на COVID-19 У Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського 8 травня відкрито відділ ПЛР-діагностики. Оглянули новостворений відділ заступник голови обласної ради Максим Вілівчук, депутати обласної ради Олена Галагуза, Ігор Сабадаш разом із головою облдержадміністрації Віталієм Бунечком.
 →

 
Новини лікарні    7 Травень, 2020

Благодійники, а саме АТ «Рудь», подарували Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського апарат штучної вентиляції легень.
 →

 
Новини лікарні    4 Травень, 2020

Адміністрація лікарні  висловлює свою вдячність директору  ТДВ "Коростенський щебзавод"
 →

 
Новини лікарні    27 Квітень, 2020

КНП "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського" отримала благодійну допомогу
 →

 
Новини лікарні    22 Квітень, 2020

Житомирська обласна клінічна лікарня ім. О. Ф. Гербачевського налагодила співпрацю з Новоград-Волинською швейною фабрикою «Леся», на якій запущено лінію з виробництва одноразового медичного одягу.
 →

 
Новини лікарні    16 Квітень, 2020

Сьогодні знову ми долучилися до великої справи.
 →

 
Новини лікарні    5 Квітень, 2020

Реконструкція лабораторії Житомирська обласна община вірмен «Еребуні» профінансувала реконструкцію приміщення вірусологічної лабораторії для визначення коронавірусу, яка діятиме на базі КНП "Обласна клінічна лікарня ім. Гербачевського" Житомирської оласної ради.
 →

 
Новини лікарні    31 Березень, 2020

Новоград-Волинська фабрика «Леся» зможе виготовляти майже півтори тисячі комплектів сертифікованого медодягу на добу В області налагоджується пошиття засобів індивідуального захисту для наших лікарів. А саме швейна  фабрика «Леся» у Новоград-Волинському запускає лінію з виробництва одноразового медичного одягу. Як зазначив голова спостережної ради фабрики Микола Сиченко, вже до кінця тижня дані вироби будуть сертифіковані, що дасть можливість медичним закладам їх закуповувати. Зразки готової продукції Микола Сиченко 31 березня показав голові обласної ради Володимиру Ширмі , генеральному директору обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського Богдану Леськіву та головному експерту з інфекційних хвороб управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ользі Сахневич. Експерткиня внесла деякі практичні поради до захисного одноразового комбінезону з точки зору досвідченого практика, який безпосередньо працює у зонах ураження. Після проходження сертифікації обласна лікарня має намір закуповувати медичний одяг у даного виробника. «За протоколом бригаді інфекціоністів з 5 чоловік на одного хворого на добу потрібно 25 комплектів засобів індивідуального захисту. Тому лише можете уявити  нашу потребу навіть у межах області. Ми готові до співпраці з фабрикою «Леся» і дуже вдячні за турботу  про нас медиків», - зазначив під час зустрічі Богдан Леськів.  «Влада та бізнес  зобов’язані піклуватися про медиків завжди, а особливо зараз в умовах пандемії», - зазначив голова обласної ради Володимир Ширма. Отож, фабрика шиє такі індивідуальні засоби захисту як комбінезони, бахіли, фартухи, нарукавники. Після налагодження усіх процесів щоденно на фабриці планують  виробляти до 1,5 тисячі екземплярів одягу. Пресслужба обласної ради
 →

 
Новини лікарні    24 Березень, 2020

285 ліжок для інфекційних хворих і 60 реанімаційних ліжок можуть бути використані в обласній клінічній лікарні імені Олександра Гербачевського у разі поширення коронавірусної інфекції. Про це кореспондентам Суспільне. Житомир розповів головний лікар цього медичного закладу Богдан Леськів.
 →

 
Новини лікарні    23 Березень, 2020

Житомирській обласній клінічній лікарні подарували апарат штучної вентиляції легень Житомирській обласній  клінічній  лікарні  ім. О.Ф. Гербачевського від АТ "Житомиробленерго"  надійшла благодійна допомога. А саме – невдовзі  медичний заклад отримає новий сучасний апарат штучної вентиляції легень вартістю 800 тис. грн
 →

 
Новини лікарні    18 Березень, 2020

Припинено прийом пацієнтів
 →

 
Новини лікарні    11 Березень, 2020

В обласній лікарні реконструюють приймально-діагностичне відділення Голова обласної ради Володимир Ширма 11 березня оглянув хід робіт з реконструкції приймально-діагностичного відділення Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.  
 →

 
Новини лікарні    10 Березень, 2020

Голова обласної ради вітає жінок області зі святом весни Напередодні Міжнародного жіночого дня 6 березня голова обласної ради Володимир Ширма зустрівся з медичними працівницями обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
 →

 
Новини лікарні    5 Березень, 2020

Нагороджено відзнакою. Нагороджено відзнакою «Честь і слава Житомирщини»
 →

 
Новини лікарні    5 Лютий, 2020

Медична рада обласної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського підбила підсумки роботи закладу у 2019 році В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського 4 лютого відбулась медична рада за підсумками діяльності закладу у 2019 році. Участь у медичній раді взяли голова обласної ради Володимир Ширма, заступниця голови облдержадміністрації Наталія Остапченко, начальник профільного управління облдержадміністрації Микола Суслик, керівники структурних підрозділів та медичні працівники лікарні.
 →

 
Новини лікарні    22 Листопад, 2019

22 листопада  відбулася пресконференція міністра охорони здоров’я України Зоряни Скалецької. Електронна картка, страхова медицина та запуск системи трансплантації: у Житомирі міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька розповіла чим займатиметься МОЗ у наступному році
 →

 
Новини лікарні    12 Листопад, 2019

Акція з раннього виявлення цукрового діабету 12 листопада 2019 року в консультативно-діагностичній поліклініці КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» відбулась акція, приурочена до Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом.
 →

 
Новини лікарні    6 Листопад, 2019

5 листопада у рамках ХV Поліських медичних зустрічей відбулася міжобласна науково-практична конференція «Актуальні питання діагностики, лікування та профілактики найбільш поширених захворювань», яка проходила на базі обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського. Організатори наукового форуму – Вінницький національний медичний університет ім. М.І.Пирогова,  управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації та «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради.
 →

 
Новини лікарні    1 Листопад, 2019

Дифтерія- гостре інфекційне захворювання,що характеризується фібринозним запаленням слизових оболонок рото глотки,носа,гортані та токсичним ураженням  серцево-судинної,нервової  систем та нирок.
 →

 
Новини лікарні    1 Листопад, 2019

За даними Центру громадського здоров’я за минулий епідсезон 2018-2019 рр. в Україні на грип перехворіли- 5,4 млн.українців, з них-65%-діти.
 →

 
Новини лікарні    31 Жовтень, 2019

29 жовтня 2019 року в холі консультативно-діагностичної поліклініки обласної клінічної лікарні імені О.Ф.Гербачевського відбулася акція до Всесвітнього дня боротьби з інсультом за підтримки Житомирського обласного центру громадського здоров’я. У межах заходу всі охочі – і пацієнти, і медпрацівники – мали змогу виміряти свій тиск та отримати міні-консультацію від спеціаліста щодо визначених показників.
 →

 
Новини лікарні    30 Жовтень, 2019

В обласній клінічній лікарні дотримуються стандартів чистоти, безпеки та гігієни 29 жовтня 2019 року колективу відділення інвазивних методів діагностики та лікування обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського вручили сертифікат «Чиста лікарня безпечна для пацієнта», що свідчить про забезпечення високого рівня гігієни на робочих місцях, налагоджену систему прибирання, знезараження інструментів, поводження з деззасобами, медичними відходами тощо. Це вже одинадцяте відділення цього лікувального закладу, яке отримало таку відзнаку.
 →

 
Новини лікарні    16 Жовтень, 2019

«Бути лідером – Україна»
 →

 
Новини лікарні    15 Жовтень, 2019

Житомирська обласна лікарня 125 років: політ нормальний!
 →

 
Новини лікарні    10 Жовтень, 2019

Володимир Ширма обговорив питання завершення реформи децентралізації   Володимир Ширма обговорив питання завершення реформи децентралізації
 →

 
Новини лікарні    16 Вересень, 2019

В обласній лікарні відкрито нові реанімаційні відділення В Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського 16 вересня урочисто  відкрили відкриття відділення анестезіології та інтенсивної терапії №2 та відділення інтенсивної терапії для післяопераційних хворих №2.
 →

 
Новини лікарні    9 Вересень, 2019

Головний лікар прийняв участь в зустрічі Зоряни Скалецької з керівниками департаментів та управлінь охорони здоров'я усієї України Представники структурних підрозділів обласних держадміністрацій з усіх областей України обговорили нагальні завдання галузі охорони здоров‘я.
 →

 
Новини лікарні    6 Серпень, 2019

Завершуємо встановлювати реанімаційні панелі в оновлених відділеннях   Богдан Леськів: Завершуємо встановлювати реанімаційні панелі в оновлених відділеннях
 →

 
Новини лікарні    2 Серпень, 2019

Благодійна допомога Благодійний фонд "Хлібний дім" надав для КУ "Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського" гуманітарну та благодійну допомогу    
 →

 
Новини лікарні    24 Червень, 2019

В обласній клінічній лікарні ім.О.Ф. Гербачевського встановлено цифровий апарат для раннього діагностування меланоми За сприяння заступника голови обласної ради Максима Вілівчука та депутата обласної ради Віктора Янчука в консультативно-діагностичну поліклініку КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» було придбано цифровий дерматоскоп та відремонтовано кабінети для прийому маломобільних груп населення.
 →

 
Новини лікарні    19 Червень, 2019

"День донора крові"на базі "КУ Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського" Кожну секунду в усьому світі у людей будь-якого віку і походження виникає потреба в переливанні крові за різними життєвими показаннями. Хоча потреба в крові є загальною, доступ до неї тих, хто її потребує, на жаль, загальним не є.
 →

 
Новини лікарні    18 Червень, 2019

  14 червня в обласній лікарні відкрили другий ангіограф, який працюватиме в режимі 24/7.  
 →

 
Новини лікарні    14 Червень, 2019

Володимир Ширма: Наближаємо медицину Житомирщини до сучасних світових стандартів В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського 14 червня в урочистій атмосфері відкрили нову операційну, де встановлено агіографічну систему нейро-кардіологічного спрямування. Ангіографічну систему Infinix-ISkyINFX-8000C виробництва Японії придбали наприкінці 2018 року за кошти державного, обласного та місцевих бюджетів .
 →

 
Новини лікарні    7 Червень, 2019

Реконструкція реанімаційного відділення в обласній лікарні на фінішній прямій   На фініші будівельні роботи у відділеннях реанімації та анестезіології й інтенсивної терапії для післяопераційних хворих, що в Обласній клінічній лікарні ім. О.Гербачевського.    
 →

 
Новини лікарні    7 Червень, 2019

В обласній лікарні ім. О.Гербачевського розпочали монтаж ангіографу У Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Гербачевського розпочали монтаж ангіографу, який закупили за кошти державного, обласного та місцевих бюджетів у 2018 році.
 →

 
Новини лікарні    5 Червень, 2019

КУ обласна  лікарня отримала акредитаційний сертифікат на вищу категорію 23 травня 2019 року вповноважена комісія Міністерства охорони здоров’я України перевірила діяльність КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради і встановила, що заклад відповідає встановленим критеріям акредитації.
 →

 
Новини лікарні    27 Травень, 2019

Сьогодні, завдяки спонсорській допомозі ПриватБанку, відділення функціональної та ультразвукової діагностики КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради отримало набір сучасної оргтехніки.
 →

 
Новини лікарні    27 Травень, 2019

Зупинимо інсульт разом  За рік діяльності оновленого інсультного центру провели 32 тромболізиси, пролікували 2 тис. пацієнтів
 →

 
Новини лікарні    8 Травень, 2019

З нагоди Всесвітнього дня медичної сестри 8 травня на базі КУ «Обласна клінічна лікарня імені О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради відбулися урочистості з нагоди Всесвітнього дня медичної сестри.
 →

 
Новини лікарні    3 Травень, 2019

25.04.2019 року в прес-центрі КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради відбулася пряма онлайн-трансляція другої пленарної сесії Центрально- та Східно-Європейського експертного форуму з респіраторних захворювань «Хронічні обструктивні захворювання легенів – від наукового обговорення до клінічної практики».
 →

 
Новини лікарні    2 Травень, 2019

«Гірчить Чорнобиль крізь роки»   «Гірчить Чорнобиль крізь роки» Сьогодні весь світ згадує найстрашнішу катастрофу ХХ століття – аварію на Чорнобильській АЕС. Трагедія, спричинена вибухом на четвертому енергоблоці, не має аналогів за обсягами забруднення природного середовища, негативного впливу на здоров’я людей, їхній побут і соціально-економічні умови життя.
 →

 
Новини лікарні    2 Травень, 2019

Володимир Ширма в обласній лікарні оглянув хід ремонтних робіт  Володимир Ширма в обласній лікарні оглянув хід ремонтних робіт.
 →

 
Новини лікарні    10 Квітень, 2019

Новий ангіограф обслуговуватиме близько 1 тис. пацієнтів на рік   Новий ангіограф обслуговуватиме близько 1 тис. пацієнтів на рік
 →

 
Новини лікарні    5 Квітень, 2019

Онлайн-трансляція науково-практичної конференції  4 квітня 2019 року в КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» відбулась онлайн-трансляція науково-практичної конференції, яка проходила в м. Будапешті (Угорщина) для лікарів-ендокринологів та лікарів сімейної медицини-загальної практики Житомирської області. 
 →

 
Новини лікарні    4 Квітень, 2019

В обласній лікарні завершують реконструкцію 2 відділень У Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Гербачевського завершені будівельні роботи у 2 відділеннях – реанімації та анестезіології №2 і інтенсивної терапії для післяопераційних хворих №2. Відділення розраховані на 13 місць.
 →

 
Новини лікарні    3 Квітень, 2019

 3 квітня у рамках ХІV Поліських медичних зустрічей відбулася міжобласна науково-практична конференція «Особливості лікування комбінованої патології внутрішніх органів», яка проходила на базі обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського. Організатори наукового форуму – Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова,  управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації та КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради.
 →

 
Новини лікарні    27 Березень, 2019

У Житомирській обласній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського встановлять ангіограф у приміщенні, яке облаштовували саме під нього.
 →

 
Новини лікарні    27 Березень, 2019

На Житомирщині у рамках Всесвітнього тижня боротьби з глаукомою в медичних закладах проведено Дні відкритих дверей, під час яких усі бажаючі могли безкоштовно виміряти свій внутрішньоочний тиск, прослухати лекції на відповідну тему, які проводились не лише для населення, а й для лікарів та середнього медперсоналу тощо. Відбулися виступи фахівців про раннє виявлення та методи профілактики глаукоми на  радіо та телебаченні.
 →

 
Новини лікарні    27 Березень, 2019

В Житомирському кардіоцентрі гострий інфаркт лікують цілодобово і безкоштовно Якщо у вас симптоми інфаркту, не поспішайте вмирати – з запуском кардіоцентру в Житомирі шансів вижити стало більше, навіть не продаючи останню корову
 →

 
Новини лікарні    4 Березень, 2019

28 лютого 2019 року Асоціація «Служба організації інфекційного контролю» (SOIC) провела повторний аудит на відповідність відзнаці «Чиста лікарня,  безпечна для пацієнта» одразу у восьми відділеннях КУ «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради.
 →

 
Новини лікарні    28 Лютий, 2019

Конференція по хворобі Лайма 28 лютого на базі обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського відбулася науково-практична конференція «Діагностика, лікування та профілактики хвороби Лайма та інших трансмісивних інфекцій» щодо профілактики хвороби Лайма на Житомирщині. У рамках співпраці  управління охорони здоров’я облдержадміністрації з Тернопільським державним університетом ім. І.Я.Горбачевського до Житомира прибули науковці з ТДМУ, які ознайомили лікарів-дерматологів, невропатологів, інфекціоністів, ревматологів, травматологів та сімейних лікарів області з досягненнями у діагностиці та лікуванні цього захворювання.
 →

 
Новини лікарні    25 Лютий, 2019

Субота 23 лютого для житомирських лікарів-хірургів стала досить знаковою подією – цього дня свій майстер-клас для житомирських лікарів-хірургів в хірургічному відділенні  ОКЛ ім. О.Ф.Гербачевського провів Сергій Вікторович Байдо, заступник головного лікаря з хірургічної роботи ізраїльської онкологічної клініки Лісод, онколог, хірург, доктор медичних наук. Вперше на теренах Житомирщини лапароскопічним методом було виконано операцію з приводу пухлини прямої кишки. Після завершення цього майстер-класу Сергій Байдо розповів про особливості даного оперативного втручання.
 →

 
Новини лікарні    18 Лютий, 2019

Найкращий технагляд – виїзд на об’єкти без попередження і у вихідний Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич уже не вперше у вихідні перевіряє хід робіт на об’єктах, які реконструюють в області. Адже впевнений, що виїзд на роботи без попередження – це найкращий технагляд для підрядників.
 →

 
Новини лікарні    18 Лютий, 2019

Ректор Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професор Михайло Корда зустрівся з головою Житомирської обласної ради Володимиром Ширмою та головним лікарем комунальної установи «Житомирська обласна клінічна лікарня імені О.Гербачевського» Житомирської обласної ради Богданом Леськівим.
 →

 
Новини лікарні    6 Лютий, 2019

В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського продовжуються роботи з ремонту відділення анестезіології та інтенсивної терапії та відділення інтенсивної терапії для післяопераційних хворих, а також приміщення, де буде встановлено новий ангіограф.
 →

 
Новини лікарні    15 Січень, 2019

Обласна лікарня поповнилась новими сучасними УЗД-апаратами В обласну клінічну лікарню ім. О.Ф.Гербачевського за кошти обласного бюджету закуплено три нові сучасні УЗД-апарати.
 →

 
Новини лікарні    11 Січень, 2019

Приміщення для нового ангіографа У 2018 році, як і обіцяв голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, для Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О.Гербачевського придбали ангіограф – сучасний апарат для діагностики та лікування патологій судин людського організму.
 →

 
Новини лікарні    21 Грудень, 2018

267 життів врятували лікарі на Житомирщині після відкриття реперфузійного центру Більше року на Житомирщині працює сучасний реперфузійний центр в обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського.
 →

 
Новини лікарні    19 Грудень, 2018

Телевізор у подарунок
 →

 
Новини лікарні    18 Грудень, 2018

Майже 8 тисяч пільговиків пройшли обстеження на комунальних МРТ та КТ Протягом 2018 року майже 8 тисяч пільговиків пройшли безкоштовно дороговартісні обстеження на комунальних магнітно-резонансному та комп’ютерному томографах у обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
 →

 
Новини лікарні    14 Грудень, 2018

Володимир Ширма відвідав чорнобильців у «чорнобильському» відділенні Напередодні Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, 13 грудня, голова обласної ради Володимир Ширма відвідав «чорнобильське» відділення в Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
 →

 
Новини лікарні    30 Листопад, 2018

Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського отримала десяту відзнаку «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта»   Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського отримала десяту відзнаку «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта»  
 →

 
Новини лікарні    22 Листопад, 2018

Науково-практична конференція «Регіональна реперфузійна мережа – національний стандарт лікування Гострих Коронарних Синдромів».  16 листопада 2018 року на базі КУ «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради  проводилась науково-практична конференція «Регіональна реперфузійна мережа – національний стандарт лікування Гострих Коронарних Синдромів».  Конференція  була  проведена   в рамках європейської ініціативи « STENT FOR LIFE»  (стент для спасіння життя).
 →

 
Новини лікарні    8 Листопад, 2018

На Житомирщині втричі зменшилася смертність від інфарктів після відкриття інфарктного центру  Рік тому на Житомирщині відкрили сучасний інфарктний центр, аналогів якому до цього в області не було. За ці 12 місяців роботи лікарям вдалося врятувати 415 життів. 265 операцій провели при гострому інфаркту, втричі зменшилася смертність.
 →

 
Новини лікарні    8 Листопад, 2018

Науково-практична конференція "XIII Поліські медичні зустрічі"  7 листопада у рамках ХІІІ Поліських медичних зустрічей відбулася міжобласна науково-практична конференція «Особливості лікування комбінованої патології внутрішніх органів», яка проходила на базі обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського. Організатори наукового форуму – Вінницький національний медичний університет ім. М.І.Пирогова,  управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації та КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради.  
 →

 
Новини лікарні    30 Жовтень, 2018

Перші години і навіть хвилини після інсульту - найдорогоцінніші
 →

 
Новини лікарні    30 Жовтень, 2018

Інсульт молодшає: як захистити себе
 →

 
Новини лікарні    11 Жовтень, 2018

       У минулу п’ятницю 5.10.18р. В КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» фахівцями лікарні сумісно з завідувачем відділення хірургічних методів лікування порушень ритму серця НІІССХ ім.. Амосова – Залевським В.П. було вперше в області виконано імплантацію 3-х камерного дефібрилятора та 3-х камерного ресинхронізуючого кардіостимулятора. 
 →

 
Новини лікарні    11 Жовтень, 2018

Подарунок від депутата Віктора Развадовського
 →

 
Новини лікарні    2 Жовтень, 2018

У Тернополі 8-ми особам вручили ордени «За спасіння життя» імені академіка Леоніда Ковальчука Орден «За спасіння життя» імені академіка Леоніда Ковальчука»
 →

 
Новини лікарні    19 Вересень, 2018

П. Антоніо представник незалежної міжнародної медичної гуманітарної  організації «Лікарі без кордонів» ( Medecins sans frontiers,MSF), відвідав обласну лікарню  П. Антоніо представник незалежної міжнародної медичної гуманітарної  організації «Лікарі без кордонів» ( Medecins sans frontiers,MSF), відвідав обласну лікарню.
 →

 
Новини лікарні    10 Вересень, 2018

В обласну клінічну лікарню ім. О.Ф. Гербачевського придбано сучасний ангіограф - апарат діагностики та лікування патологій судин людського організму.
 →

 
Новини лікарні    7 Вересень, 2018

В обласній лікарні розпочато ремонт реанімаційних відділень Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського продовжує оновлюватись - розпочато ремонт відділень загальної реанімації. Голова обласної ради Володимир Ширма разом із його першим заступником Сергієм Крамаренком 6 вересня оглянули хід виконання ремонтних робіт.
 →

 
Новини лікарні    6 Вересень, 2018

В обласній лікарні місцеві самоврядці та головні лікарі центрів ПМСД області зібрались на нараду  Майже 80 керівників органів місцевого самоврядування області та головних лікарів центрів ПМСД зібрались на нараді під керівництвом голови обласної ради Володимира Ширми 6 вересня в обласній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
 →

 
Новини лікарні    5 Вересень, 2018

Перші 5 пацієнтів отримали якісну послугу у новому відділенні гемодіалізу у м. Овруч Перші 5 пацієнтів з Овруцького району, які хворіють на ниркову недостатність, отримали якісну процедуру гемодіалізу у новому відділенні із сучасним обладнанням.  
 →

 
Новини лікарні    27 Серпень, 2018

Відкриття філії гемодіалізу в місті Овруч.  Відкриття філії гемодіалізу в місті Овруч.
 →

 
Новини лікарні    20 Серпень, 2018

Лікарня отримала Сертифікат, що засвідчує відповідність системи управління якістю стосовно надання послуг у сфері охорони здоровя  КУ "Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського отримала сертифікат, що засвідчує , що система управління якістю  Комунальної установи "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського"  Житомирської обласної ради  стосовно надання послуг у сфері охорони здоров'я (коди ДКПП: 86.10.1;  86.10.12;  86.10.11; 86.2.1;  86.22.11),  відповідає вимогам  ДСТУ ISO 9001: 2015 "Системи управління якістю. Вимоги"
 →

 
Новини лікарні    7 Серпень, 2018

Завдяки співпраці з БФ «Допомагати просто» обласна клінічна лікарня отримала сучасний мобільний ультразвуковий апарат   Завдяки співпраці з БФ «Допомагати просто» обласна клінічна лікарня отримала сучасний мобільний ультразвуковий апарат  
 →

 
Новини лікарні    24 Липень, 2018

Відкрито нову філію відділення гемодіалізу Нове відділення гемодіалізу на 10 місць забезпечить високоспеціалізованим лікуванням близько 60 пацієнтів з міста та наближених районів області
 →

 
Новини лікарні    16 Липень, 2018

УВАГА!!! До відома членів лікарняної каси УВАГА!!! До відома членів лікарняної каси
 →

 
Новини лікарні    6 Липень, 2018

04.07.2018 року ендоскопічне відділення ЖОКЛ ім. О.Ф. Гербачевського відвідав голова благодійного фонду фірми Olympus, Kazahiro Nishihaschi. 
 →

 
Новини лікарні    3 Липень, 2018

Упродовж останнього тижня роботи інсультного центру лікарі успішно провели 3 тромболізисні терапії, що дозволило відновити всі втрачені функції пацієнтів.
 →

 
Новини лікарні    22 Червень, 2018

Обласна клінічна лікарня змагається за перемогу у грантовому проекті «Кусаноне» Житомирська обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського успішно пройшла перший етап конкурсного відбору на отримання грантової допомоги за програмою «Кусаноне»
 →

 
Новини лікарні    21 Червень, 2018

У Житомирі 15 червня вітання на свою адресу приймали працівники медичної галузі області. Професійне свято – День медичного працівника - традиційно відзначається у третю неділю червня. З цієї нагоди у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І.Кочерги відбулись урочисті збори медичної спільноти області.
 →

 
Новини лікарні    8 Червень, 2018

Почесна грамота Верховної Ради України У Житомирі 31 травня під час засідання шістнадцятої сесії обласної ради сьомого скликання жителям області вручили нагороди, ордени та присвоїли почесні звання. Нагороди вручали голова обласної ради Володимир Ширма та голова облдержадміністрації Ігор Гундич.
 →

 
Новини лікарні    29 Травень, 2018

У Житомирі в обласній клінічній лікарні імені О.Ф.Гербачевського  29 травня відкрили сучасне неврологічне відділення з блоком інтенсивної терапії.
 →

 
Новини лікарні    17 Травень, 2018

Хід завершення ремонтних робіт  у «інсультному» відділенні обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського 17 травня оглянув голова обласної ради Володимир Ширма.
 →

 
Новини лікарні    17 Травень, 2018

Меценати з Нідерландів передали Житомирській обласній лікарні ім. Гербачевського медобладнання на суму понад 3 млн грн Відеодуоденоскоп, ультразвуковий апарат, медичні меблі та функціональні ліжка, які надійшли від меценатів із Нідерландів, вже знаходяться в обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
 →

 
Новини лікарні    2 Травень, 2018

Впевнено, крок за кроком, впроваджується проект «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» у КУ «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради.
 →

 
Новини лікарні    27 Квітень, 2018

Серед усіх трагедій, які пережило людство, Чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами, техногенними та медичними наслідками.
 →

 
Новини лікарні    6 Квітень, 2018

В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського вперше проведено дві унікальні операції на серці Тиждень тому, 29 березня, у  кардіологічному відділенні  ОКЛ, яке очолює Микола Кушнір вперше проведено дві унікальні операції на серці. Пацієнтки – 69 річна Галина Григорівна та 70 річна Галина Сергіївна з Новоград-Волинського району, які пройшли майже однаковий шлях від хвороби до одужання.
 →

 
Новини лікарні    3 Квітень, 2018

Вже сьоме відділення ОКЛ отримало відзнаку «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» 2 квітня в КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради відбулося вручення відзнаки «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» проктологічному відділенню.
 →

 
Новини лікарні    14 Березень, 2018

У лікарні ім. О.Ф. Гербачевського успішно прооперували найстарішу в Україні схимонахиню   У лікарні ім. О.Ф. Гербачевського успішно прооперували найстарішу в Україні схимонахиню
 →

 
Новини лікарні    14 Березень, 2018

Володимир Ширма проінспектував ремонтні роботи у комунальних медичних установах   Володимир Ширма проінспектував ремонтні роботи у комунальних медичних установах
 →

 
Новини лікарні    22 Лютий, 2018

 У 2018 році  відділення підтвердили свою абсолютну першість у бездоганній чистоті та стерильності та знов отримали відповідні сертифікати «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта».
 →

 
Новини лікарні    21 Лютий, 2018

Лікарні Житомира отримали від «Українського фонду благодійництва» партію ліків та дефібрилятори   Лікарні Житомира отримали від «Українського фонду благодійництва» партію ліків та дефібрилятори  
 →

 
Новини лікарні    12 Лютий, 2018

Житомирська обллікарня звітує, що на комунальному томографі за місяць безкоштовно обстежили 1000 людей За останній місяць на комунальному комп’ютерному томографі безкоштовно обстежили 1000 людей
 →

 
Новини лікарні    26 Січень, 2018

Хірурги  обласної лікарні вперше в Україні використали апарат штучного кровообігу  Хірурги лікарні вперше в Україні використали апарат штучного кровообігу
 →

 
Новини лікарні    16 Січень, 2018

Обласна програма в дії: в обласній лікарні протезували учасника АТО У Житомирській області продовжує успішно реалізовуватись обласна Програма соціальної підтримки учасників АТО
 →

 
Новини лікарні    12 Січень, 2018

В ОКЛ за рік роботи комп’ютерного томографа обстежено більше 5 тисяч пацієнтів
 →

 
Новини лікарні    28 Грудень, 2017

Житомирські лікарі вперше провели унікальну операцію на серці
 →

 
Новини лікарні    18 Грудень, 2017

«Чорнобильський вітер по душах мете…» 14 грудня 2017 року з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС голова Житомирського обласного фонду «Дзвони Чорнобиля» Леонід Антонюк,  представники департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, обласного центру зайнятості, громадських організацій, депутати різних рівнів влади відвідали терапевтичне відділення Центру радіаційного захисту населення обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського Житомирської обласної ради, щоб привітати «чорнобильців», які проходять тут курс лікування.
 →

 
Новини лікарні    12 Грудень, 2017

Володимир Ширма оглянув хід ремонтних робіт в «інсультному» відділенні                 Володимир Ширма оглянув хід ремонтних робіт в «інсультному» відділенні обласної лікарні
 →

 
Новини лікарні    1 Грудень, 2017

Результати роботи реперфузійного центру КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» за місяць   Результати роботи реперфузійного центру КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» за місяць
 →

 
Новини лікарні    30 Листопад, 2017

В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського відремонтували блок інтенсивної терапії відділення нефрології.  В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського у Житомирі за 550 тис. грн відремонтували блок інтенсивної терапії відділення нефрології. Більшу частину коштів на ремонт надали благодійники.
 →

 
Новини лікарні    21 Листопад, 2017

Обласна лікарня відтепер із оновленим кардіологічним відділенням  У обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського  відкрито оновлене кардіологічне відділення з реперфузійним блоком інтенсивної терапії.
 →

 
Новини лікарні    17 Листопад, 2017

Вже шосте  відділення лікарні отримало відзнаку «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта»   Вже шосте відділення лікарні отримало відзнаку «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта»
 →

 
Новини лікарні    21 Листопад, 2017

«Лікар року» - Кушнір Микола Олегович  Ввечері 7 вересня 2017 року в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені І. Кочерги почалася церемонія нагородження переможців щорічного загальноміського конкурсу-рейтингу популярності та здобутків «Гордість міста».  
 →

 
Новини лікарні    21 Листопад, 2017

Медичні огляди Ємільчинського району  Медичні огляди жителів Ємільчинського району
 →

 
Новини лікарні    26 Липень, 2017

 Через місяць у  обласній лікарні відкриють реперфузійний блок, який дозволить втричі зменшити смертність від інфаркту міокарда 
 →

 
Новини лікарні    4 Липень, 2017

Ремонтні роботи в кардіологічному відділенні                 3.07.17р. відбулася виробнича нарада в кардіологічному відділенні за участю голови обласної ради Ширми В.В. та начальника управління охорони здоров'я Суслика М.П.
 →

 
Новини лікарні    30 Червень, 2017

Житомирське обласне телебачення. Програма "Єдина країна. Гаряча лінія" Ведуча - Ніна Собкович.
 →

 
Новини лікарні    29 Червень, 2017

Лауреати премії О.Ф.Гербачевського   Це висока оцінка роботи насамперед колективу лікарні», - головний лікар ОКЛ Богдан Леськів  
 →

 
Новини лікарні    21 Червень, 2017

У Житомирі медичні працівники отримали заслужені нагороди   У Житомирі медичні працівники отримали заслужені нагороди
 →

 
Новини лікарні    17 Травень, 2017

Обласна лікарня отримала в подарунок від благодійників дороговартісне медичне обладнання Обласну клінічну лікарню ім. О.Ф. Гербачевського 17 травня відвідали представники нідерландської організації  «Фонд допомоги Східній Європі»  та голова  благодійного фонду «Хлібний дім» Аркадій Маргуліс.
 →

 
Новини лікарні    28 Квітень, 2017

Благодійники передали житомирським лікарням медикаменти Благодійники передали житомирським лікарням медикаменти
 →

 
Новини лікарні    25 Квітень, 2017

З нагоди роковин аварії на ЧАЕС у Житомирській обласній лікарні з троянд і сакур висадили алею пам’яті Роковини аварії на ЧАЕС  
 →

 
Новини лікарні    21 Квітень, 2017

Відбувся день відкритих дверей для регіональних ЗМІ з нагоди 31-ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС   Відбувся день відкритих дверей для регіональних ЗМІ з нагоди 31-ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС
 →

 
Новини лікарні    9 Лютий, 2017

Житомирщина вперше отримала почесну відзнаку «Чиста лікарня безпечна для пацієнта»    
 →

 
Новини лікарні    8 Лютий, 2017

Відкрили діагностичну лабораторію потужністю в 6 тисяч досліджень на день та науково-практичний центр на базі обласної лікарні ім. Гербачевського. Відкрили діагностичну лабораторію потужністю в 6 тисяч досліджень на день та науково-практичний центр на базі обласної лікарні ім. Гербачевського. У діагностичній лабораторії Житомирської обллікарні розповіли, для кого аналізи будуть безкоштовними, а кому доведеться платити  
 →

 
Новини лікарні    19 Січень, 2017

В обласній консультативно-діагностичній поліклініці працює кабінет ендокринної гінекології, в якому проводить прийом лікар акушер-гінеколог  вищої категорії Груба Валентина Борисівна.
 →

 
Новини лікарні    11 Січень, 2017

У Житомирі відкрили новий томограф і провели перше обстеження   Сучасний комп’ютерний томограф 11 січня презентували в комунальній установі «Обласна клінічна лікарня ім. Гербачевського». «Це комп’ютерний томограф 32-спіральний, такого комп’ютерного томографа у нас в області ні у приватних, ні в комунальних установах немає. У комплексі з МРТ ми зараз маємо повний спектр досліджень, якими можемо забезпечити жителів нашої області для того, щоб вони пройшли якісну діагностику і відповідно якісне лікування», - зазначив головний лікар обласної клінічної лікарні ім. Гербачевського Богдан Леськів.
 →

 
Новини лікарні    11 Січень, 2017

В обласній лікарні запрацював ще один комунальний томограф.  В обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського 11 січня офіційно запрацював комунальний комп'ютерний томограф.
 →

 
Новини лікарні    10 Січень, 2017

Візит на Рівненщину  Голова обласної ради Володимир Ширма 5 січня з робочим візитом відвідав Рівненщину, де зустрівся зі своїм колегою – головою Рівненської обласної ради Миколою Разом із Миколою Драганчуком, головним лікарем обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського Богданом Леськівим, Володимир Ширма оглянув лікарню, побачив у яких умовах перебувають пацієнти, оцінив забезпеченість обладнанням для променевої терапії, діагностики, та загалом ознайомився з роботою закладу..  
 →

 
Новини лікарні    14 Грудень, 2016

Нове відділення для чорнобильців відкрили у Житомирській обласній лікарні У новому терапевтичному відділенні, яке 14 грудня відкрили при Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського для постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, вже з 2017 року зможуть пройти лікування близько 1,5 тисячі осіб. Загалом відділення розраховане на 40 ліжко-місць і забезпечене усім необхідним обладнанням.
 →

 
Новини лікарні    12 Грудень, 2016

Житомирська обласна клінічна лікарня має намір до 31 грудня 2016 року придбати у київської компанії «УМТ+» комп’ютерний томограф вартістю 11 млн 997 тисяч гривень.
 →

 
Новини лікарні    5 Грудень, 2016

В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського сьогодні, у переддень Дня Збройних сил України, привітали ветеранів. З нагоди 25-річниці Збройних сил України від імені колективу головний лікар закладу Богдан Леськів привітав ветеранів, учасників бойових дій та Революції Гідності, а також медиків-волонтерів. За мужність, патріотизм, громадську активність та самовіддане милосердя медики отримали медалі, відзнаки і премії.
 →

 
Новини лікарні    5 Грудень, 2016

На днях в Житомирскую областную клиническую больницу имени Гербачевского от благотворителей из Нидерландов поступило видеоэндоскопическое оборудование для обследования желудочно-кишечного тракта.
 →

 
Новини лікарні    18 Листопад, 2016

До переліку пільговиків, які можуть безкоштовно користуватися комунальним МРТ в Житомирі, додали ще одну категорію       До переліку пільговиків, які можуть безкоштовно користуватися комунальним МРТ в Житомирі, додали ще одну категорію: учасники бойових дій та інваліди війни  
 →

 
Новини лікарні    2 Листопад, 2016

На территории Житомирской областной больницы уже пять месяцев работает новый коммунальный магнитно-резонансный томограф (МРТ) На территории Житомирской областной больницы уже пять месяцев работает новый коммунальный магнитно-резонансный томограф (МРТ), за который областные власти заплатили 30 миллионов гривен.
 →

 
Новини лікарні    26 Жовтень, 2016

Голова обласної ради Володимир Ширма 25 жовтня провів виїзну нараду щодо підготовки до відкриття терапевтичного відділення Центру радіаційного захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС в Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
 →

 
Новини лікарні    19 Жовтень, 2016

Ремонтні роботи у відділенні для «чорнобильців» проведені на 90 відсотків. Голова обласної ради Володимир Ширма оглянув хід ремонтних робіт терапевтичного відділення №2 в обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.
 →

 
Новини лікарні    21 Вересень, 2016

За словами заступника міністра охорони здоров’я Павла Ковтонюка, цей крок було зроблено у відповідь на численні прохання керівників лікарень з різних областей України.  
 →

 
Новини лікарні    14 Вересень, 2016

Програма "Ваше здоров'я". «Як врятувати медицину?,,»
 →

 
Новини лікарні    11 Липень, 2016

Чи працює «народний томограф»?  З таким запитанням останнім часом часто звертаються до УОЗ ОДА. Саме тому 6 липня, по завершенні апаратної наради, начальник управління охорони здоров’я ОДА О. М.Торбас разом з головними лікарями лікувальних закладів завітали до ОКЛ ім. О.Ф.Гербачевського, щоб усі присутні разом з представниками ЗМІ змогли наочно переконатись у роботі магнітно-резонансного томографа.
 →

 
Новини лікарні    11 Липень, 2016

На базі Обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського лікарі проходитимуть перепідготовку  Сьогодні, 30 червня, у м. Києві головний лікар Обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського Богдан Леськів підписав угоду про співпрацю з ректором Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика Юрієм Вороненком. На підписанні угоди був присутній перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма.
 →

 
Новини лікарні    9 Липень, 2016

    На днях в Житомирской областной больнице появился новый современный аппарат-нейрохирургический микроскоп LEICA F 40, стоимость которого составляет около 80 тысяч евро. Такой аппарат единственный в области. Его подарил больнице благотворительный фонд "Хлебный дом", который уже около девяти лет сотрудничает с медицинскими учреждениями Житомира и области.
 →

 
Новини лікарні    24 Червень, 2016

Подяка від 95-ої Житомирської окремої десантно-штурмової бригади  Подяка від 95-ої Житомирської окремої десантно-штурмової бригади
 →

 
Новини лікарні    23 Червень, 2016

Богдан Леськів: "Комунальний МРТ придбали не лише для пацієнтів обласної лікарні, а й для всіх жителів Житомирщини"     В обласній лікарні 9 червня нарешті почав працювати кому­нальний магнітно-резонансний томограф. Непроста історія його придбання тягнеться ще з 2014 року. За цей час довелося подолати чимало труднощів і за­вдяки спільним зусиллям кері­вництва області та обласної клі­нічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського тепер обстеження на високоточному апараті можуть пройти всі жителі Житомирщи­ни.     Свій внесок у цю непросту, але конче необхідну для людей справу, зробив і головний лі­кар обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського Бог­дан Леськів. На цій посаді він перебуває з 19 березня 2015 року. Богдан Богданович прига­дує, що після голосування за його призначення головним лі­карем депутати обласної ради того ж дня підтримали виділен­ня коштів на придбання магніт­но-резонансного томографа (МРТ). Таким чином, визначили один із пріоритетних напрямків роботи для нового керівника. Вже зараз він може звітувати про його реалізацію,     Про довгоочікуваний МРТ, підготовку до його встановлен­ня та роботу апарату Богдан Леськів розповідає в інтерв'ю чи­тачам газети "Субота".
 →

 
Новини лікарні    16 Червень, 2016

День медичного працівника В обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського відбулися урочистості до Дня медичного працівника 
 →

 
Новини лікарні    16 Червень, 2016

Відбулося офіційне відкриття роботи магнітно-резонансного томографа.  9 червня у приміщенні обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського  Житомирської обласної ради відбулося офіційне відкриття роботи магнітно-резонансного томографа.
 →

 
Новини лікарні    20 Травень, 2016

Свято Вишиванки Сьогодні, 19 травня, українці відзначають День вишиванки.
 →

 
Новини лікарні    25 Лютий, 2016

На базі обласної клінічної лікарні імені О.Ф.Гербачевського розпочали встановлювати магнітно-резонансний томограф. Хід виконання робіт сьогодні, 23 лютого, проконтролював перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма.
 →

 
Новини лікарні    31 Січень, 2016

22 січня Житомирська об­ласна клінічна лікарня ім. О. Ф. Гербачевського від­значала своє 120-річчя.
 →

 
Новини лікарні    14 Січень, 2016

Учасник АТО Микола Олексійович Кравець на схід пішов добровольцем – як сам сказав: «Треба ж комусь Україну захищати!» З вересня 2014 року був на передовій, а в березні 2015 потрапив у госпіталь. Що пережив – не переповісти! Неодноразові контузії, запалення легенів, потім виявили проблеми з серцем - до війни їх не було. Й у результаті – операція в центрі серця в столиці. Тривале відновлення проходить зараз в обласній клінічній лікарні імені О.Ф.Гербачевського.
 →

 
Новини лікарні    31 Грудень, 2015

Новорічний подарунок Обласній клінічній лікарні від меценатів благодійного фонду "Центр утеплення"
 →

 
Новини лікарні    31 Грудень, 2015

Приміщення під МРТ готове до розміщення обладнання.
 →

 
Новини лікарні    28 Грудень, 2015

Віддавай світові найкраще, що в тебе є, і цього може ніколи не вистачити. Все одно віддавай світові найкраще, що в тебе є. Мати Тереза.
 →

 
Новини лікарні    22 Грудень, 2015

 «Ти - талановитий і мудрий, як Соломон!» Так говорив про обдаро­ваного хірурга Іллю Ізраїловича Шмулевича О.Ф.Гербачевсъкий.
 →

 
Новини лікарні    7 Грудень, 2015

Людина, котра творила історію Будь-яка справа завжди матиме на успіх, якщо за неї беруться тала­новиті, професійні особистості - бо саме вони творять історію, на них тримається світ - Розвиток обласної лікарні тісно пов'язаний з іменем видатного організатора охорони здоров'я на Житомирщині Олександра Федоровича Гербачевського.
 →

 
Новини лікарні    7 Грудень, 2015

        На території Житомирської обласної  клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського триває реконструкція лікувального корпусу № 2, розміщення закупленого за кошти обласного бюджету магнітно-резонансного томографа «Achieva  1.5T» виробництва компанії «Philips», повідомляють у прес-службі обласної ради.
 →

 
Новини лікарні    2 Листопад, 2015

В Луцьку за підтримки Міністерства охорони здоров’я України, управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації, Асоціації медичних сестер Волині “Милосердя” відбувся IX Всеукраїнський конкурс професійної майстерності медичних сестер “Ескулап-професіонал-2015”. Участь у ньому взяли представники 20 областей України.
 →

 
Новини лікарні    29 Жовтень, 2015

Світ краси лікаря І.Опрелянського
 →

 
Новини лікарні    13 Жовтень, 2015

Цей день ініціювала більше 10 років тому Лімфомнакоаліція - міжнародна організація, яка об'єднує пацієнтів з 41 країни світу. Його мета - привернути увагу громадськості до проблем людей, які зіткнулися з таким діагнозом, а також інформувати широкий загал про симптоми захворювання та наголосити на необхідності звернень до лікарів, якщо симптоми з'явилися. Насторожити мають безболісне збільшення лімфовузлів, нічна пітливість, різка втрата ваги, підвищення температури тіла, втомлюваність, кашель.
 →

 
Новини лікарні    13 Жовтень, 2015

18 вересня в Житомирському інституті медсестринства під головуванням начальника управління охорони здоров'я облдержадміністрації Олександра Торбасата за участі начальника головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області Олександра Волкова, в.о. заступника начальника управління охорони здоров'я облдержадміністрації Віктора Лучківа, голови обкому профспілки працівників охоро­ни здоров'я Алли Супряги відбулося засідання колегії управління охорони здоров'я облдержадміністрації.
 →

 
Новини лікарні    31 Серпень, 2015

«До добра не приводить будь-яка війна  побажаю всім тільки миру!» «Вони достойно виконували й виконуватимуть свою справу - вони заслуговують на найбільший вияв доброти й душевного тепла!» - сказав завідуючий відділенням кістково-гнійної хірургії ОКЛ імені О.Ф. Гербачевського Борис Петрович Контуш про військовослуж­бовців 95 окремої аеромобільної бригади, котрі нині лікуються тут після поранень.
 →

 
Новини лікарні    31 Серпень, 2015

Минуло майже тридцять років, як про­лунав вибух на Чорнобильській атомній електростанції, а відлуння віднього ми чуємо і досі. Ми навчилися жити з цією бідою і ніколи не забуваємо своїх героїв!
 →

 
Новини лікарні    31 Серпень, 2015

«ВДЯЧНІСТЬ ПАЦІЄНТА - ЙОГО ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД НАШОЇ РОБОТИ!» «ВДЯЧНІСТЬ ПАЦІЄНТА - ЙОГО ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД НАШОЇ РОБОТИ!»
 →

 
Новини лікарні    1 Квітень, 2015

Вперше в Житомирській області проведено операцію на відкритому серці Вперше в Житомирській області проведено операцію на відкритому серці
 →

 
Новини лікарні    19 Березень, 2015

Открытие кардиохирургического центра на базе Житомирской областной больницы Открыт кардиохирургический центр на базе Житомирской областной больницы В новом кардиохирургическом центре до конца месяца планируется провести первое оперативное вмешательство
 →

 
Новини лікарні    4 Березень, 2014

В кабінеті лікаря Лікарі закликають людей більш дбайливо ставитися до свого здоров’я і, виявивши хворобу, не зволікати, а звертатися за медичною допомогою.
 →

 
Новини лікарні    8 Листопад, 2013

Акція «Об’єднаймося у боротьбі з діабетом» Акція «Об’єднаймося у боротьбі з діабетом» проходила у рамках заходів до Всесвітнього дня боротьби з діабетом, який відзначається 14 листопада.  
 →

 
Новини лікарні    8 Листопад, 2013

Измельчения камней  6 ноября, на базе консультативно-диагностической поликлиники областной больницы им. Гербачевского в Житомире состоялась презентация нового оборудования для лечения мочекаменной болезни, так называемого кабинета экстракорпоральной ударно-волновой литотрипсии.  
 →

 
Новини лікарні    25 Травень, 2011

              Одним із важливих пріоритетів в роботі Уряду є розвиток взаємодії з громадськістю та налагодження суспільного діалогу. Вирішенню цього завдання активно сприяє урядова телефоння "гаряча лінія" 0-800-507-309 - телефонний центр спілкування Уряду з громадянами, що дозволяє їм оперативно отримувати інформацію від органів виконавчої влади.
 →