Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → ТДМУ створить філії кафедр ННІ післядипломної освіти на базі ОКЛ

ТДМУ створить філії кафедр ННІ післядипломної освіти на базі ОКЛ

Новини лікарні    18 Лютий, 2019
 

Ректор Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професор Михайло Корда зустрівся з головою Житомирської обласної ради Володимиром Ширмою та головним лікарем комунальної установи «Житомирська обласна клінічна лікарня імені О.Гербачевського» Житомирської обласної ради Богданом Леськівим.



Михайло Михайлович детально розповів про діяльність і досягнення ТДМУ. У свою чергу гості ознайомили очільника вишу з останніми надбаннями в медичній галузі Житомирщини.

Після цього відбулася робоча нарада з проректором з науково-педагогічної роботи ТДМУ, професором Аркадієм Шульгаєм,Степаном Запорожаном, директором та завідувачами кафедр навчально-наукового інституту післядипломної освіти щодо співпраці з Житомирською обласною клінічною лікарнею імені О.Гербачевського.

Загалом було домовлено про відкриття філії кафедр ННІ післядипломної освіти ТДМУ (хірургії, терапії і сімейної медицини, акушерства та гінекології) при цьому медичному закладі.

Нагадаємо, що раніше було підписано угоду про співпрацю між Тернопільським державним медичним університетом та Житомирською обласною клінічною лікарнею.