Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → В обласній лікарні розпочато ремонт реанімаційних відділень

В обласній лікарні розпочато ремонт реанімаційних відділень

Новини лікарні    7 Вересень, 2018
В обласній лікарні розпочато ремонт реанімаційних відділень
 

Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського продовжує оновлюватись - розпочато ремонт відділень загальної реанімації. Голова обласної ради Володимир Ширма разом із його першим заступником Сергієм Крамаренком 6 вересня оглянули хід виконання ремонтних робіт.



 

Як розповів керівникам обласної ради головний лікар Богдан Леськів, капітально ремонтуються відділення реанімації і інтенсивної терапії № 2 та відділення інтенсивної терапії для післяопераційних хворих № 2, що розташовані на першому поверсі лікарні.

«На реконструкцію відділень та оснащення їх меблями і медичним обладнанням необхідно орієнтовно 14-16 млн грн. Це кошти Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету. У відділеннях, які будуть трозраховані на  13 пацієнтів, облаштують 4 реанімаційні  зали», - сказав Богдан Леськів.

Планується, що ремонтні роботи та облаштування відділень реанімації повинно завершитись наприкінці цього року  і, як зазначив головний лікар, на початку наступного року має розпочатись прийом перших пацієнтів.

Інформація з сайту Житомирської обласної ради zt.gov.ua