Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → відбулася пряма онлайн-трансляція другої пленарної сесії Центрально- та Східно-Європейського експертного форуму з респіраторних захворювань «Хронічні обструктивні захворювання легенів – від наукового обговорення до клінічної практики».

відбулася пряма онлайн-трансляція другої пленарної сесії Центрально- та Східно-Європейського експертного форуму з респіраторних захворювань «Хронічні обструктивні захворювання легенів – від наукового обговорення до клінічної практики».

Новини лікарні    3 Травень, 2019
 

25.04.2019 року в прес-центрі КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради відбулася пряма онлайн-трансляція другої пленарної сесії Центрально- та Східно-Європейського експертного форуму з респіраторних захворювань «Хронічні обструктивні захворювання легенів – від наукового обговорення до клінічної практики».



З доповідями «Зосередженість на фенотипі ХОЗЛ з «частими загостреннями» та «ХОЗЛ і бронхоектази – як найкраще керувати перебігом?» виступав професор Марк Міравітллес (Іспанія). Про «Роль мікробіоми легенів у розвитку ХОЗЛ» розповідав професор Санжей Сеті (США). Тему «ХОЗЛ та мікобактерія – вторинне патологічне чи ятрогенне явище?» висвітлив професор Іван Солович (Словаччина). Про «Іінфекційні етіології загострень ХОЗЛ» доповідав професор Сергій Авдєєв (Росія).

Присутні лікарі-пульмонологи та лікарі загальної практики-сімейної медицини Житомирської області в великою цікавістю прослухали повідомлення, які містять сучасні погляди на діагностування та лікування найпоширеніших захворювань дихальної системи.