Інсульт. Інфаркт. Телефонуйте - 103 !

ГоловнаНовини → Термінова допомога

Термінова допомога

Новини лікарні    4 Березень, 2014
В кабінеті лікаря
Лікар, що спас пацієнта - Вансович Р.З.
В реанімвції
 

Лікарі закликають людей більш дбайливо ставитися до свого здоров’я і, виявивши хворобу, не зволікати, а звертатися за медичною допомогою.



Чоловіка, якому потрібна невідкладна допомога, першою помітила медсестра. 58-річний пацієнт має хворобу гортані, цього дня він приїхав на консультацію в Житомирську обласну лікарню ім. Гербачевського і прямо в коридорі поліклініки почав задихатися.

Цей лікар, який скромно перелічує медичні терміни, – справжній герой, переконані його колеги, бо він повернув до життя пацієнта, який вже перестав дихати і знаходився за крок до смерті.

Зараз врятований пацієнт знаходиться у реанімації, як з’ясувалося, більше року тому йому діагностували хворобу гортані, востаннє чоловік приїжджав на консультацію 10 місяців тому, але від обстеження відмовився і поїхав додому.

Вже за кілька днів врятованого пацієнта із реанімації переведуть до ЛОР-відділення, де лікуватимуть його основне захворювання. Втім лікарі закликають людей більш дбайливо ставитися до свого здоров’я і, виявивши хворобу, не зволікати, а звертатися за медичною допомогою.

Відео  та репортаж  розміщено на Житомирінфо

http://www.zhitomir.info/news_131768.html